tiistai 2. lokakuuta 2007

01.10.2007 Tottistreenit


Töiden jälkeen käytiin eläinlääkärissä näyttämässä Inkan tassuja. Olin kyllä jo sunnuntaina todennut niiden näyttävän hyvältä, mutta kun aika oli varattu ja muutenkin oli asiasta vielä kysyttävää.


Illalla oli tottistreenit Viilarissa, kouluttajana Shea Beasley. Inkan kanssa harjoiteltiin täyskäännöstä, johon sain ohjeeksi harjoittaa tuota takapäätä yhä edelleen eli käännöksiä paikallaan vasemmalle tai samoin mitä tähänkin asti ollaan tehty eli jätän Inkan hieman taakse itsestäni ja kädellä ohjaan sen sivulleni kun käännyn vasemmalle. Toisena harjoitteena olikin sitten tuo luoksetulo, niin että Shea piti Inkaa, kunnes kutsuin "tänne" käskyllä, antaen Inkan iskeytyä patukkaan ja patukalla ohjasin Inkan eteen istumaan. Muutaman toiston jälkeen alkoi sujumaan. Lopuksi otin paikallaoloa, jäin melko lähelle ja käännyin selkä koiraan päin ja Shea palkkasi Inkaa namilla.


Inkan jälkeen hain Rommin, jonka kanssa otin eteenmenon viereisellä kentällä ja sen jälkeen kouluttajan kanssa haettiin vauhtia Rommin noutoon. Shea piti Rommia ja heitin kapulan lähelle heitä ja pyysin Rommia tuomaan. Rommi ei hirveästi syttynyt tähän, yksi onnistunut suoritus oli, mutta kokeilimme sitten sellaista, että hetsasimme kapulalla Rommia ja heitimme sitä toisillemme, kun Rommi niin kuin varkain saa kapulan kiinni niin kehuttiin kovasti ja pyysin tuomaan. Selvästi tuli lisää virtaa. Lopuksi otettiin muutama käännös vasemmalle ja todettiin senkin takapään liikkuvan vasemmalle vielä aika huonosti, joten läksynä takapääharjoituksia vasemmalle. Viimeisenä sitten luoksetulo, joka oli kohtuullisen hyvä, vauhti ok, eteentulo aavistuksen vino omasta mielestäni.


Pablokin pääsi naapurikentälle ottamaan seuraamista ja muutaman luoksetulon. Kohtuullisen mukavaa suorittamista, tarvii kovasti kuitenkin muistutusta kontaktista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti