keskiviikko 10. lokakuuta 2007

10.10.2007 Esineruutua Vantaalla


Inkan ja Rommin kanssa päästiin harjoittelemaan esineruutua. Pablo jäi omasta aloitteestaan pitämään kotiin seuraa Ristolle eli ei tehnyt elettäkään kun taas Inka ja Rommi odottivat innokkaana lähtöä ovella.


Meillä oli tänään 6 koiraa ja kolme ohjaajaa eli Satu, Liisa ja minä. Ruutu tehtiin alueelle, jonka takareunalla oli kallio, jonne koirat joutuivat hieman nousemaan. Rommille se tuotti aluksi hankaluutta eli kallion reunalla kääntyi takaisin eli ei tarkistanut ihan kulmaa, joten uusi lähetys ja sieltä se esine löytyi. Ihan kohtuullinen suoritus, mutta sen jälkeen homma alkoi mennä ihan metsään, ei edennyt ylös kalliolle asti, vaan jouduin pyytää Lisaa käymään ruudun perällä näyttämässä esinettä. Rommi kyllä katsoi ja näki mielestäni Liisan ja etenikin ihan kalliolle ylös, mutta jostain syystä ei vaan löytänyt sitä esinettä, vaan kääntyi useaan otteeseen katselemaan mua ja kuunteli Safin haukkua ja sienestäjistä aiheutuvia ääniä. Lopulta kävin ottamassa hajun Rommin kanssa ja sitten se lopulta sain sen hakemaan sen toisen esineen, mutta silloinkin jouduin etenemään syvemmälle ruutuun ennenkuin se esine sieltä nousi. Jaa aaa, täytyy taas miettiä mitä seuraavaksi !


Inkalle pyysin Satun viemään esineen, hieman taisi Inka siitä kiihtyä, kun alkoi haukkumaan. Tänään taisi myös hieman tytön päässä mennä haku ja esineet sekaisin, kun pinkaisi ensin katsomaan Satua, mutta sitten oma-aloitteeisesti lähti ruutuun ja siellä sitten etsi ja etsi, ei nyt oikein ollut pistomainen suoritus, mutta kuitenkin tehtiin hommia ihan itsenäisesti, eikä antanut periksi. Kalliolle nousu oli hieman sillekkin uusi juttu, mutta olin ihan tyytyväinen tyttöön, varsinkin kun oli taas ihan vieras esine. Hieman sillä leikittiin ja annoin sitten palkaksi namirasiasta ruokaa.


Treenien jälkeen Inka ja Rommi pääsivät Safin ja Fanin kanssa juoksemaan metsään, täytyi jo turvautua otsalamppuun, pimeä tulee niin aikaisin ja yllättäen. Kotiin palattua Pablo ja Risto tulivatkin vastaan, olivat menossa iltapissalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti