tiistai 23. lokakuuta 2007

23.10.2007 Pablolla agilityä


Tänään oltiin Pablon kanssa agilitytreeneissä Ojangossa ja harjoiteltiin muutamaa radanpätkää. Oli erittäin mukava olla kentällä, verrattuna tuohon Keravan halliin. No toisaalta pitäisi olla tyytyväinen, kun on jokin paikka missä talvella käydä, mutta kyllä on ikävä Purinahallia.


Vieläkin tuottaa tuo puomi ongelmia, joten ei ole kovin kiva lähteä sunnuntaina kisaamaan.Vielä edellisellä viikolla puomi ylitettiin ihan reippaasti, mutta tuolla Keravan hallilla tapahtunut "vaurio" painaa vieläkin koiran mieltä. Kyllähän se puomin menee, mutta selvästikkään ei nauti siitä, joten tässä on taas paljon hommia ensikeväänä kun palataan hallista kentälle. Toisaalta, jos en ota puomia hallilla ollenkaan, voi olla, että koko homma on unohtunut kevääseen mennessä. Sinänsä huono vuosi, kesällä liukastui puomilla ja tippui sieltä alas pahassa kulmassa ja loukkasi itsensä, ensin luulin, että selkä tai jalka meni pahastikkin rikki, mutta silloin selvittiin säikähdyksellä. Jonkin aikaa saatiin tehdä töitä, jotta puomista taas mentiin iloisesti ja nyt sitten taas lauantaina hallissa koira koki puomille nousun hallin katon takia epämielyttäväksi, eikä se pahemmin auttanut, että putosi vielä sieltä ylösnousulta. Kovin ikävä juttu, varsinkin kun Pablolla ei ole vielä edellisinä vuosina ollut puomilla mitään ongelmia, vauhti ei nyt mitään päätähuimaavaa ole ollut, mutta ihan reipaasti on mennyt yli.


Agilitytreenien ohella harjoitin Pablon kanssa sivulletuloa suoraan sivulle, niin ettei kierrä takaata. Oikein näppärästi kääntyy, joten lähdetään työstämään sitä, kunhan ensin keksin uuden sivulle käskyn ja seuraamiskäskyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti