perjantai 5. lokakuuta 2007

04.10.2007 lenkkeilyä Myllypurossa ja Viikissä


Torstaina käytiin vain pitkällä lenkillä koirien kanssa. Inka ja Rommi äityivät muutamaan otteeseen oikein kunnon hippasille metsässä, nurmikkokentällä ja pellolla. Pablo malttoi katsella vain vieressä, vaikka kyllä sillekkin tekisi hyvää juosta toisten kanssa.


Illalla kotona tehtiin Rommin kanssa takapääharjoituksia, noutokapulan tuomista ja pitämistä sekä seisomista. Muutaman kerran otettiin myös maasta istumaan nousemista. Inkan kanssa myös takapääharjoituksia ja ohjatunnoudon kapulan pitoa. Pablon kanssa samaa juttua, mutta emme päässeet noutoon asti, kun Risto tuli töistä kotiin ja lähti viemään koiria iltapissalle.


Saa kyllä olla tarkkana tuon Rommin syömisen kanssa, ruoka maittaa turhankin hyvin ;-), leikkauksen jälkeen kun vatsa on toiminut hyvin ja alapään pesullakin ollaan taidettu käydä vain kerran, toki ulkoilun jälkeen on joutunut suihkuun, mutta enään ei tuoksu kokoajan hirveältä, eikä alapää ole enään tahmainen. Tällähetkellä on omasta mielestäni oikein sopivassa lihassa, mutta pahemmin ei saisi lisää tulla painoa. Kauhulla odotan mitä tuolle turkille käy ja missä aikataulussa, kun se on niin mahtava, ei pahemmin kastu ja on suoraa ja niin "kaunista", täytyy vaan toivoa, että kävisi tuuri ja turkki pysyisi mahdollisimman paljon samanlaatuisena, eikä pehmene kauheasti. Täytyykin muistaa taas käyttää tänään karstaa poistamassa pohjavillaa. Rommiahan on karstattu pennusta alkaen ja sen turkille se on sopinut, mutta meidän muut koirat harjataan vain Roger Paralla tai harvapiikkisellä teräskammalla (pahimman turkinlähdön aikaan kyllä sitten saatetaan ottaa tiheämpi piikkinen apuun.) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti