torstai 29. toukokuuta 2008

29.05.2008 Talissa


Koko porukalla taas liikenteeseen ja auton nokka kohti Talin tottiskentää, jossa oli SCY Ry:n Helsingin alaosaston tottisvuoro. Jannica oli luvannut ampua, joten ajattelin Inkan ja Romminkin tarvitsevan hieman harjoitusta.


Tali oli aivan täynnä autoja, lähinnä fresbee harrastajia. Muutama sakemanniharrastaja oli myös paikalla kentän laidalla. Ensimmäisenä otimme Inkan käsittelyyn ja menin jonkin matkan päähän leikkimään pallolla Inkan kanssa, pelkästään heittelin Inkalle palloa. Ensimmäisen laukauksen aikana tiputti pallon ja katsoi Jannican suuntaan, mistä ääni kuului. Hetken vähän mietti, mutta toi sitten pallon minulle ja leikki jatkui. Seuraavan laukauksen tullessa siirryin muutaman metrin kauemmaksi ja jatkoimme leikkiä. Lopussa Inka juoksi Jannican luokse ja häntä oli reippaasti selkälinjan mukaisesti, joten oikein positiivisessa mielentilassa saatiin harjoitus päättymään.


Rommille ammuttiin niin, että Rommi oli paikallaolossa ja jäin itse noin kymmenen metrin päähän rintamasuunta koiraa kohden. Ensimmäisen laukauksen tullessa katsoi laukauksen suuntaan, mutta oli levollisen oloinen, kehuin rauhallisesti ja toisen laukauksen tullessa oli vielä paremmin. Rommin kanssa myös leikittiin hieman pallolla.


Seuraavaksi ammuin Jannican Seamuksen ollessa paikallaolossa ja paikalle oli saapunut myös Katja ja Hjallis treenaamaan. Ampumisten jälkeen hain vielä Rommin vähän hyppäämään matalaa hyppyestettä ja leikkimään. Korkeaa vinoestettä vähän väisti, täytyy seurata onko ongelma korvienvälissä vai fyysinen. Leikkiminen patukalla ei ihan samantasoista kuin normaalisti, mutta aika tyytyväinen olin kuitenkin, koska edellisellä kerralla Rommi ei viihtynyt yhtään Talissa.


Inka ei olisi pitänyt ottaa uudelleen, valitettavasti toinen kerta ei sujunut alkuunkaan hyvin. Oli ilmeisesti autossa hieman stressaantunut, väkeä oli niin paljon auton ympärillä ja sitten se ampuminen, vaikka olikin sujunut niin hyvin. Ei oikein halunut leikkiä kentällä ja se on Inkan kohdalla poikkeuksellista. Homma kentällä oli vähän turhan vireetöntä ja näin ollen treenistä ei oikein onnistunut muu kuin paikallaolo, joka meni kylläkin kerrankin niinkuin halusin. Kovasti läähätti ja oli innoton. Nyt ensiviikon jälkeen taidan antaa Inkan hieman levätä treeneistä, käydään vaan agilityssä liitämässä !


Toko kokeeseen tekisi Inka mieli ilmoittaa, mutta tuo häiriöherkkyys ja oikeanlaisen vireen saavuttaminen on vielä työnalla, joten täytyy tässä vielä miettiä, että yritänko saada niitä vielä paremmaksi, liikkeetähän Inka jo suorittaa kyllä ykköstuloksen arvoisesti, mutta oikean vireen saavuttaminen kisaa varten on hakusessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti