lauantai 17. toukokuuta 2008

17.05.2008 Santalahden Suhinat


Pablon kanssa ajeltiin heti aamusta Kotkaan kisaamaan agilityssä. Muuten koirilla olikin vapaapäivä harrastuksista eli Inka ja Rommi jäivät kotiin Riston hoitoon !


Ihan napakymppi suoritusta emme saaneet aikaiseksi, mutta pienellä yliajalla (1,74) saavutimme ensimmäisen sijan agilityradalla ja hyppyradalta tuli valitettava hylky. Pablon rata oli ainoa nolla ja ihanneaikaa ei alittanut kuin yksi tuloksen saanut koira ja he sijoittuivat kolmanneksi. Toiseksi sijoittunut ylitti myös ihanneajan, mutta saivat lisäksi virheitä radalta 10. Pablo kulki ihan kivasti, mutta edellisen kilpailun kontakti virheet vielä kummittelivat mielessä, niin niihin ehkä tuhraantui liikaa aikaa ja ehkä yhdessä kaarroksessa olisi voinut hieman tiukkemmin ottaa koiran.


Toisaalta olen aika tyytyväinen hyppyrataan, meinaan virhe tuli kepeillä. Hukkasin Pablon selkäni taakse ja kepeiltä tuli sitten viisi virhettä ja ajauduin siinä sitten keppien helpommalle puolelle ja jatkoa nähden se ei ollut meille hyvä asia, koska en ehtinyt valssaamaan ja Pablo ehti sujahtaa putkeen. Loppurata paineltiin niin kovaa kun päästiin ja uskalsin nyt kokeilla sellaista ohajausta, jota itse tulosta metsästäessä en olisi uskaltanut ja hyvinhän se meidän yhteistyö sujui !


Kotimatkalla poikettiin Sannan kanssa ABC:llä syömässä. Sanna oli samassa kisassa meidän kanssa Siipin ja Nopan kanssa (sileäkarvainen noutaja) ja voittivat sitten samaan tyyliin kuin me agilitykisan nollatuloksella, mutta saivat myös yliaikaa. No palkintojen kanssa oli kiva matkustaa kotiin ja saatiin kaunis orvokkiamppeli takapihalle !


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti