sunnuntai 4. toukokuuta 2008

03.05.2008 tunnaria ja tottista


Suunnitelmat olivat tälle päivälle suuret, esineruutua tai jälkeä sekä koirat piti viedä hiekkakuopalle juoksemaan. Päivän treenit jäi sitten vähän toisenlaiseksi. Aamulenkillä kävin lenkkipolun varteen jättämässä ne tunnarikapulat ja koirat puuhun kiinni. Rommin kanssa toistettiin keskiviikon harjoitus, tälläkertaa vaan tuloksena oli, että toi kaksikin väärää kapulaa siitä hajuttomasta pinkasta (5), kun oma oli siellä takana. Olin vähän hukassa, kun mulla ei ollut pinsettejä mukana (kotona olen ottanut pinseteillä väärän kapulan ja viennyt takaisin, kylläkin tapahtunut vain kerran) ja en halunut koskea kapulaan.


Käskin sitten pudottamaan ja lähetin uudelleen, mutta taas toi väärän. Vähän alkoi usko siinävaiheessa hommaan mennä, mutta vein kapulat takaisin niin, että suojasin käteni muovipussilla. Nyt sitten Rommi toi oikean ja palkkasin oikein ruhtinaallisesti.


Tämän jälkeen mentiin asfalttikentälle ja otin Rommilla alokasluokan liikkeitä. Erittäin hyvin meni ja sen jälkeen Inkan kanssa seuraamista laumavietillä (no ei ihan, sai lopuksi sitten kehujen jälkeen Frolicia), jättöliikkeet ja paikallaoloa. Nyt sitten kielsin jo painonvaihdosta, vaikka en mielellään sitä tee. Pablokin teki muutaman liikkeen.


Iltapäivällä tehtiin sitten vähänkuin aamupäivän toisto, mutta ensin taidettiin mennä asfalttikentälle, kun meidän tunnarikapuloiden lähellä oli niin paljon porukkaa, että en halunnut paljastaa meidän salaista leikkipaikkaa. Asfalttikentällä otettiin taas niitä alokasluokan liikkeitä, Inkalla paikallaoloa. Inkan ja Rommin kanssa koripallotolpan kiertoa ja  siitä muutama seisomaan pysäytys, enimmäkseen kylläkin vain kiertoa. Saimme myös yleisöä kahdesta teinitytöstä, kun Pablo harjoitteli liikkeitä ja loppuun vielä Rommin kanssa muutama luoksetulo yms. häiriön alla.


Kentältä lenkkipolun varteen katsomaan, joskos maastopyötäkisat olisivat päättyneet. Kun porukkaa ei enää näkynyt, niin Rommi teki tunnarin, tälläkertaa käyttäen nenää erinomaisesti. Varmaa työskentelyä, ei virhettä. Hieman peitin omaa kapulaa lehdillä. Annan Rommin kokoajan nähdä mitä teen ja samalla myös Pablo ja Inka seuraavat hommaa. Aloitetaan viimeistään mökillä sitten niillekkin sama rumpa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti