sunnuntai 4. toukokuuta 2008

04.05.2008 tunnariharjoitus ja agilitykisat Purinalla


Aamulla (no joo aamulla, tuli vähän nukuttua) taas tunnari Rommille, nyt omaa siirsin jo toisellekkin sivulle. Hyvin Rommi hoiti hommansa ja taas piilotettiin lähtiessä kapulat lehtien alle. Muuten sitten tyydyttiin nauttimaan kauniista päivästä remmilenkillä ja vähän myös vapaana, mutta leikkimään koirat eivät intoutuneet.


Puolen päivän jälkeen olikin Pablolla agilitykisat. Toiveet oli korkealla, kun kisaajia oli vain 16, joten tarkoitus oli ottaa rata tarkasti, ei niinkään kiinnittää huomiota aikaan. No toisin meni, kisa oli yli tunnin myöhässä ja tuossa helteessä ei ollut omiaan Pablon vireen ylläpitämiseksi. Tarkoitus oli, että ei jouduttaisi kovin kauaa odottamaan.


Toisaalta ei se Pablon vire huonokaan ollut, mutta pettymys oli kuitenkin suuri, varsinkin kun startattiin toiseksi viimeisenä ja siihen mennessä ei ollut yhtään nollarataa. Pablo sitten räiski puomin ja A:n kontaktien alasmenot oikein kunnolla, eikä mun ohjauskaan ollut kaikkein parasta ja hallittua. Tuloksena siis 10 virhettä, vauhti ei ollut päätä huimaavaa, mutta saavutettiin ihanneaika, johon nyt ei kyllä paljoa tarvittu. Tällä tuloksella oltiin kuitenkin viidensiä, taisi tulla siis vain viisi tulostakin. Viisi ensimmäistä palkittiin ja näin ollen mekin saatiin palkinnot viidennestä sijasta, kuvakin otettiin, mutta harmi vaan kun Pablo oli jo autossa, kaikkien muiden koirat olivat kuvassa. Täytyy sanoa, että Bat palkitsi meidät runsain käsin. Aivan mahtavat palkinnot, saatiin pehmolelu, kuivamuonaa, keksirasia, pallonheittolelu, luita, sienkorvia, salamitikkuja, matkajuomakuppi, treeninamipussi, ohjaajalle suklaata ja purkkaa. Täytyy vaan kysyä, että mitäs nuo palkintopallille päässeet saivat, kun meidän palkinto oli myös noin upea !


Hieman palkinto lohdutti, mutta nyt huolestuttaa tuo kontaktien räiskiminen. Viimeksihän tuli myös puomin alastulolta kontaktivirhe, mutta muuten ei ole ollut kontaktivirheitä pahemmin enää pitkään aikaan, joten onko talventauko ja muut ongelmat tuoneet nyt takaisin nämä alkutaipaleen ongelmat eli palataan siihen ensin opittuun, toivottavasti kuitenkin ei. Nyt treeneissä täytyy keksittyä katsomaan missä olen kun kontakti jää ottamatta (helpompi sanoa, kuin toteuttaa, treeneissä kun jätkä ei tee kontaktivirheitä) !


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti