sunnuntai 4. toukokuuta 2008

01.05.2008 Viilarissa tottista vappupäivänä


Aamulenkillä eksyin Viilariin, ei ollut koirille palkkaa edes mukana, mutta sellaisen virkaa sai sitten esittää keppi, tosi järkevää, mutta näin jälkikäteen asiaa pohdittuna oli muuten yllättävän onnistunut treeni.


Harjoittelimme siis Rommin kanssa alokasluokan hyppyä, palkkana keppileikki. Sama juttu myös vinoesteellä, mutta nyt noutokapulan virkaa teki keppi, jota tälläkertaa en heittänytkään vaan kävin viemässä esteen taakse.


Inka kävi ihan kuumana. Harjoittelin siis hyppyä ja myös pelkästään hypyn takana seisomista. Korkealla vinoesteellä kepin noutoa. Seuraamista harjoiteltiin myös ja sekin meni oikein kivasti. Paikallaoloa otettiin myös, häiriötä ei ollut kovasti, muutama lenkkeilijä ja pyöräilijä pelkästään.


Pablon kanssa harjoiteltiin avoimenluokan hyppyä ja myös pelkästään esteen takana istumista. Tehtiin myös vähän muutakin tokojuttuja ja kaiken huipuksi siis palkkana vain se keppi ja kehut, me todellakin Pablon kanssa leikittiin kepillä taisteluleikkejä, hu hu heijaa !


Viimeiseksi otin myös avoimenluokan paikallaolon Rommilla ja Pablolla, ensin laitoin Pablon paikallaoloon ja menin piiloon, sen jälkeen palkkasin Pablon ja hain Rommin siihen Pablon viereen ja taas menin piiloon. Kävin välillä palkkaamassa kummankin, kävelin niiden takaa ja palasin piiloon. Pysyivät hyvin paikallaan, vaikka kävin kehumassa toista. Vaihdoin piiloa vinoesteen taakse ja palasin taas ensimmäiseen piiloon. Ensin palkkasin Pablon taputuksella/kehulla ja nostin sen käskyllä istumaan, jätin sen perusasentoon istumaan ja siirryin Rommin viereen ja nostin sen istumaan ja siitä sitten vapautus ja heitin niille keppiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti