tiistai 27. toukokuuta 2008

25.05.2008 Haminan KV näyttely


Aamupäivällä Tarjan tytär Jonna tuli hakemaan minua Tarjalta ja lähdettiin sitten Haminan näyttelyyn, kylläkin kahden auton voimalla.


Inka esiintyi oikein nätisti luokkansa alussa kaikkien koirien ollessa kehässä ja liikkui erinomaisesti, hieman liian vauhdikkaastikkin, joten oli aika yllätys, että en saanut sitä juoksemaan sitten yksilökehässä kunnolla. En ollut tullut ajatelleeksi, että esiintyminen ei sujuisi yhtä mallikkaasti kuin viime vuoden kesänlopulla, mutta kun ollaan niin kovasti tokoiltu, yritti Inka ottaa kontaktia minuun koko ajan kun asetin Inkan seisomaan. Siinä sitten itse vaihtelin asentoa liiaksi ja yritin saada korvat hyvään asentoon ja muutenkin koskin koiraan aivan turhaan, johan se tyttönen siitä meni hämilleen vähemmästäkin ja tuomarille päin ei asento todellakaan tainut olla eduksi.


Tälläkertaa ei juostu ympyrää vaan pelkästään edestakaisin ja kovin väkinäiseltä se varmaan näytti, koska Inka laahusti minun perässäni. Tuomarin mukaan "valitettavasit liikkuu ahtaasti takaa", tottahan tuo ei ole, mutta ei se varmaan kovin hyvältä näyttänyt, tälläkertaa näin, ehkäpä me treenataan tässä hieman tätäkin seuraavaksi !


Ennen kotiin lähtöä kävin katsomassa Jonnan pientä shelttipentua Sädettä, joka oli aivan ihana pieni tyttönen, rohkea ja iloinen vesseli. Myöskin Jonnan asunto oli todella viihtyisällä alueella, idyyliset talot ja isot pihat, ihan käy kateeksi :o) !


Kotiin tullessa olinkin aika väsynyt, mutta jostain sain inspiraation Pablon pohjavillan poistamiseen ja sitähän riitti ja seuraavaksi pitäisikin pestä ja taas sen jälkeen kammata lisää pohjavillaa pois !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti