tiistai 13. toukokuuta 2008

07.05.2008 Tokoa Järvenpäässä


Koko porukka suunnattiin taas keskiviikkoiseen tokokoulutukseen Riitan luokse Järvenpäähän.


Koulutukseen osallistui tälläkertaa Inka, aloitimme paikallaololla Satun ja Fanin ollessa ensimmäisenä vuorossa. Inka pysyy ihan kivasti paikoillaan häiriönalla, mutta edelleen on ongelmana, että kohentelee asentoaan tai siirtelee tassujaan saadakseen paremman asennon. Yritin korjata, mutta siitä ei tule mitään, täytyy ilmeisesti palata vaan taaksepäin opettamisessa.


Fanin jälkeen oli Inkan vuoro ja harjoittelimme alkuun ruutua niin, että kävin ruudussa hihkumassa sanaa "ruutu". Alkuun oli hieman vaikeuksia, mutta saatiin sitten onnistunutkin suoritus. Otimme myös luoksetuloa uudella "liki" -käskyllä suoraan sivulle.


Inkan treenien jälkeen otin Rommilla ruutua samaan tyyliin kuin Inkalla eli "seiso" -käskystä välittömästi pallo lentää. Oikein hyvä suoritus kahdella toistolla. Ruudun jälkeen harjoittelin ohjatun noudon suuntien näyttämistä, apuna käytin kahta samanlaista ruokakuppia, jonne toiseen jätin pallon. Hieman hankalaa se on, mutta tulostakin syntyi. Noutoa otin myös Rommin kanssa eli noutokapulan nostoa ohjaajan ja koiran välistä (kevyempi kapula). Toinen harjoittelun alla oleva asia oli, että ei varasta noudossa.


Pablon kanssa tehtiin aivan samaa, mutta lisäksi otin luoksetulon pysäytyksen pelkällä käsimerkillä, toimi erinomaisesti. Vielä kun itse näkisi miltä se sivusta näyttää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti