perjantai 23. toukokuuta 2008

21.05.2008 tokoa Järvenpäässä


Ennen koulutusta tein Inkalle lyhyen namijäljen, jonka ajoin välittömästi. Inka otti luvattoman paljon häiriötä ohi ajavista autoista, muutenkin hommasta ei tällä kertaa oikein tullut mitään ja kepinkin jätti ilmaisematta jäljenpäästä (lopulta vaadin ilmaisemaan, mutta todella harmillista). Viimesyksyiset opit on taidettu unohtaa kokonaan :-( !


No ei anneta masentaa. Itse koulutukseen osallistui Rommi, mutta ennen koulutusta otin Pablon kanssa ruutua, noutoa, luoksetuloa ja ohjatun suuntia. Muuten ihan kiva, mutta alueella oli likaa hajuja, ilmeisesti kaikki käyttävät siinä koirat pissalla. Noudoissa kävi valitettava moka, Pablo oli kypällä mukana kun pidin sitä liinassa ja potkin kapulaa, sitten vaan tuli huti ja se kapula kimposi Pablon naamaan. Homma sitten jatkui niin, että Pablo ei enää pyrkinyt kapulaa kohden vaan vasta kapulan pyshdyttyä ja saadessaan nouto käskyn haki sen. Riemu oli kuitenkin kadonnut !


Inkan kanssa otin myös ruutua, noutoa ja ohjatun suuntia. Ei niissä ollut mitään ihmeempää !


Riitta toimi liikkeenohjaajana Rommille ja alkuun otettiin Rommille sarja liikkeitä ilman palkkaa.



  • Ruutu, tyhjään (Onnistui hyvin, kävin siis ensin hihkumassa ruudussa)

  • Liikkeestä maahan, luoksetulo, liikkeestä seisominen, hyppy (palkka hypyn jälkeen, pallo, vaikeuksia perusasennoissa, tuli liian eteen, seisomisessa kontakti katosi, mutta häntä oli vielä korkealla)

Lähinnä keskusteltiin Riitan kanssa kuinka jatkan ruudun ja ohjatun noudon kanssa. Milloin otan merkin mukaan harjoitteluohjelmaan ja niin edelleen.


Lopuksi otin Rommin kanssa paikallaoloa, jätin Rommin maahan ja menin noin 30 askeleen päähän. Tarkkailin peilistä, makasi rauhallisena ja varmana. Hetken kuluttua aloin tekemään kaaviota ja tein myös juoksupyrähdyksiä. Ihan rauhallisesti pysyi paikallaan.


Tämän jälkeen otin vielä paikallaoloa Satun ja Fanin kanssa, ihan vaan alokasluokan paikallaolo. Loppuun otin vielä hieman seuramista, luoksetuloa ja sivulla kontaktin pitoa (pallo). Lopputreeneissä pääpaino oli ennemmänkin hauskanpidossa (no joo eikös se aina pitäisi olla sitä) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti