perjantai 23. toukokuuta 2008

19.05.2008 Jälkeä Röykässä


Jätin tänään Inkan agilityn alkeiskurssin väliin, jotta Inka ei rasittaisi kipeää jalkaansa. Sen sijaan matkasimme Rommin kanssa jäljestämään.


Rommin jäljen teki Nanna ja jälki oli Rommin toinen metsäjälki tälle keväälle. Lähti ihan hyvin etenemään janaa ja otti jäljen oikeaan suuntaan, ehkä hieman kuitenkin eteni jälkeä ensimmäisen suoran vähän jäljen sivussa, mutta selviytyi kulmasta ja kaikki kepit nousi, vaikkakin osan matkaa jäljesti nenä korkealla, johtuen kasvillisuudesta (polven korkuista), hyvin kuitenkin laski nenän maahan kun siirryttiin tavallisempaan maastoon. Jäljen loppupuolella metsässä vastaan tuli koiranulkoiluttaja, jonka koira selvästi katseellaan haastoi Rommia. Hieman sitä katseli ja keskeytti jäljestyksen, siitäkin huolimatta samaan aikaan toi kepin ja jatkoi jälkeä eteenpäin.


Muuten päivä ei sitten ollut niitä onnistuneimpia, onnistuin eksymään jälkeä tehdessäni, saman päivän aikana rikkoontui kahdet parhaimmat ulkoiluhousut, tekemäni jälki oli täysin fiasko ja kaiken huipuksi upposin suohon yli polvien korkeuden. Ainoa positiivinen asia Rommin jäljen lisäksi oli se, että opin käyttämään kompassia, kun jouduin hakemaan metsästä niitä jälkimerkkejä sieltä minne eksyin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti