tiistai 13. toukokuuta 2008

09.05.2008 tokoa Ojangossa ja vähän muuta


Töiden jälkeen käytiin taas ottamassa tunnaria Rommin kanssa. Laitoin kapulat tällä kertaa riviin vierekkäin ja taas meinasi ottaa suuhun väärän, mutta toi onneksi oikean. Sen jälkeen valitsi varmasti oikean kapulan.


Inkalla oli perjantaina myös tokotreenit, tälläkertaa aiheena kaukokäskyt. Olemme niin alussa niissä, että eipä tuossa mitään ihmeempää ollut. Muuten sitten otin muutamia liikkeitä itsekseni ja leikin hieman Inkan kanssa. Pablo ja Rommi pääsivät taas treenaamaan ohjattua noutoa, kapuloita ei ole vieläkään, tehdään ihan vaan ruokakupilla.


Rommin kanssa otin namilla seuraamista ja harjoittelin muutaman liikkeen putkeen ja palkka vasta viimeisestä liikkeestä. Tokohyppy otettiin muutamaan kertaan erilaisilla harjoitteilla. Yhteiseen paikallaoloon osallistui tälläkertaa Rommi. Pablo pääsi myös aivan pieneksi hetkeksi harjoittelemaan toisen koiran kanssa avoimenluokan paikallaoloa.


Ennen kotiin lähtöä käytiin Inkan kanssa harjoittelemassa agilityesteitä, jotka kouluttaja oli maanantaina kehoittanut harjoittelemaan. Otin Inkan muutaman kerran läpi kujakepeistä ja kävimme harjoittelemassa puomin alastulokontaktia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti