maanantai 3. lokakuuta 2016

27.09.2016 Rally-toko teema koulutus / Hanna Salovuori

Oltiin Toivon kanssa Hskh:n järjestämässä rally-tokon teemakoulutuksessa aiheena houkutus ja häiriöt. Toivon on jo aika vähän harjoitella avoimen luokan liikkeitä, jos kokeisiin tässä suunnitellaan menevän, jossain vaiheessa.

Toivo oli pitkästä aikaa hallilla ja käyttäytyi oikein hyvin 45/60 minuuttia ajasta, mutta sitten alkoi väsymään niin, että alkoi näkyä hieman vinkumisena, kun käskin maahan odotusalueella. Siihen asti käyttäytyi ihan siivosti !

Tehtiin kahdessa ryhmässä, kun yksi uros ei mielellään ollut samaan aikaan muiden urosten kanssa kentällä. Toivo kyllä oli aika ihmeissään niin toisista vieraista koirista, kuin myös kylteistä, joiden ympärillä oli aika lailla häiriöitä.

Oli putkea, oli hyppyä, oli leluja ja namia sekä vielä Hanna, joka häiritsi vinkulelulla. Toinen oli kyllä aika pyörällä päästään ja varsinkin Hannan häirintä upposi aika helposti, varsinkin kun meillä ei rallyssä ole meidän normaalia seuraamiskäskyä vaan ihan omansa, joka ei selvästikään ole niin tehokas kuin seuraa -käsky.

Otin reilusti apuja käyttöön, joten lelu kainaloon tai nami käteen ja ensin namista luopuminen ja sitten namikäsi heilumaan Toivon niskan taakse, jolloin seuraaminen alkoi näyttää siltä kuin pitääkin, mutta kyllä tämä aika rankkaa oli pikkupojalle, jolle kyltit on aika kova häiriö !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti