keskiviikko 19. lokakuuta 2016

18.10.2016 Inka lääkärissä

Inkan kanssa käytiin ottamassa verikokeet ja katsotaan miltä tilanne näyttää kilpirauhasarvojen kanssa. Inkahan aloitti lääkityksen elokuun puolen välin jälkeen, vaikka sen kilpirauhastesti näytti terveen papereita.

Eläinlääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että aloitetaan lääkitys, kun on niin rajoilla, joten Inka nyt sitten totaalisesti jäi eläkkeelle harrastuksista tai siis ralli-tokosta ja näyttelyistä, kun en sille saa poikkeuslupaa varmaankaan Kennelliitolta sen takia, että kilpirauhasarvot ovat terveen puolella.

No toisaalta kannattaako edes yli 11 -vuotiaalle lähteä enää mitään poikkeuslupaa edes hakemaan. Hassutellaan vaan vähän ja katsotaan, jos joku epävirallinen kisa käytäisiin tekemässä.

Inkan oireena on ollut lähinnä väsyminen ja se, että ei tahdo jaksaa lenkkeillä enää. Kuinka paljon sitten siihen vaikuttaa tuo ikä ja kesän kuumuus, en tiedä sitä. Nyt on ollut lenkeillä pirteämpi, mutta johtuuko se ilmojen viilentymisestä vai lääkityksestä niin on vaikea sanoa.

Inkallahan on ollut niitä jumituksia selässä ja lavoissa jo muutaman vuoden ja takana on myös se mahdollinen hermon puristuksiin joutuminen, jota hoidettiin 5 kk ihmisten hermokipulääkkeellä, joten Inka ei oikein välitä lenkkeillä tasaisella remmissä. Metsässä vapaana se jaksaa paljon paremmin omaa tahtiaan välillä haistellen ja välillä kipittäen reippaasti meidät kiinni !

Osteopaatilla ollaan käyty nyt kahteen otteeseen kuukauden välein ja ainakaan siellä ei ole tullut esille mitään ihmeempää ja ei ole yhtään niin kireä kuin olen odottanut Inkan olevan. Akupunktiota suunnittelen sille vielä lähiaikoina, kun siitä oli niin hyvä apu viimeksi !

Muutenhan Inka ei mitään lääkkeitä tällä hetkellä syö ja kipulääke kuurejakaan ei ole tarvinnut, joten toivotaan, että ei myös tarvitakaan. Suloinen pieni tyttönen se on harmaantuneineen kuonokarvoineen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti