torstai 27. lokakuuta 2016

26.10.2016 Talin tottis treenit

Parin viikon tauon jälkeen päästiin Taliin treenaamaan tottista. Nyt piti jo pakkautua toppahousuihin ja -takkiin. Siitäkin huolimatta alkoi parin tunnin jälkeen jo paleltaa. Inka oli myös mukana, kun en halunnut jättää toista yksin kotiin. Laitoin sille Back On Trackin verkkoloimen autoon lämmittämään.

Toivo oli tällä kertaa viimeisenä meidän ryhmässä ennen Terhin omaa koiraa. Meitä oli viisi koirakkoa paikalla.

TOIVO

1. kierros

  • SEURAAMINEN / Toivo oli taas liian kiihdyksissään päästessään treenaamaan keskiviikko vuorolle. Lisäksi se vähän lisää nostatti itseään, kun kentältä palannut koira sille hieman haukahti. Keskittyminen ei ollut seuraamisessa parasta, kontakti ei tarpeeksi intensiivinen, lukuunottamatta henkilöryhmää ja liikkeellelähdössä tuli inahduksia. Se kuitenkin reagoi hyvin nopeasti teräviin käännöksiin, joten se on kyllä sillä tavalla herkkänä minun liikkeelle. Vähän tein myös oikealla jalalla liikkeelle lähtöjä ja kumartumisia. Yleensä aika vähän menee enää lankaan, mutta nyt selvästi oli intoa enemmän kuin malttia, mutta ei se huono ollut. / parasta antia oli täyskäännökset, jätkä oikeasti piti kontaktin kunnolla ylhäällä :), aavistuksen ehkä hiljensin vauhtia ennen käännähdystä
  • LIIKKEESTÄ ISTUMINEN / no nyt, kun ehdin sanoa, että sekoittaa istumista muihin jääviin niin sittenhän Toivo teki kolme kertaa hyviä istumisia, nopeita ja napakoita ja mikä parasta täysin ilman mitään apuliikkeitä minulta.
  • LIIKKEESTÄ MAAHAN JA LUOKSETULO / Otin valmistelevan osuuden ja siitä maahan, mutta jäi istumaan, joten otin seuraavan niin, että avustin maahan / Luoksetulossa annoin pienen avun kädet kyllä kropan sivuilla, mutta sormet koukistettuna reiden eteen
2. kierros

Alkuun ennen omaa vuoroa otin sivulle tuloja namista luopumalla ja teki hiljaa ja hyvin. Oli myös keskittyneemmän oloinen. Oikein hyvin mielestäni, mutta hieman alkoi keskittyminen rakoilemaan, kun pääsi kentälle, mutta valitsin kontakti treeniä sen takia, että joutuu myös Toivo keskittymään enemmän. Oli oikea ratkaisu, kun teki muuten hiljaa siellä kentän puolellakin sivulle tuloja !

  • KONTAKTI / ei tehty paljoa häiriötä, Terhi vaan naksutti alkuun ja sitten häiriöksi teki hieman käsien yms. heiluttelua ja myös hieman joutui tsemppaan, kun toinen koira meni ohitse, mutta Toivo selviytyi kohtalaisen hyvin, muutamaan kertaan jouduin huomauttamaan / Terhi uhkailikin, että jossain vaiheessa laitetaan sitten ihminen konttaamaan ja makaamaan siihen meidän eteen ;)
  • LIIKKEESTÄ SEISOMINEN / muuten hyvä, mutta ottaa hieman sivuun, ei onneksi kuitenkaan eteen / toinen kouluttajista, jonka oma ryhmä jo lopetti, totesi, että tuo johtunee varmaan siitä edistämisestä, kun väistää siinä pysähdyksessä minua, joten toivotaan, että korjaantuu, kun saan edistämisen korjattua (hahaa, siis jos saan, ei vaan, kun SAAN korjattua) !
  • LUOKSETULO = nyt nosti taas kyynäreitä pitkästä aikaa, joten komensin uudelleen maahan ja tehtiin ihan vauhtiluoksetulo, jolloin sai mennä jalkojen välistä lelulle
Treenien jälkeen lenkille, joten Inkakin pääsi ulos autosta pienelle lenkille ja kylläpäs topakasti pikkainen tyttö siellä jaksoikin liikkua paljon normaalia reippaammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti