torstai 20. syyskuuta 2007

20.09.2007 Esineruutua ja lenkillä Tuusulassa


Hakutreenit peruuntuivat, joten lähdimme Tuusulaan Satun ja lyhytkarvaisten collieiden Safin ja Fanin kanssa ottamaan esineruutua.


Rommin suoritus oli hieman vaisu ja siksi lopetin jo ensimmäiseen esineeseen. Pitää kuitenkin muistaa, että se on hieman kipeä, eikä leikkauksestakaan oli kuin muutama viikko. Toisaalta se ei oikein ole koskaan toiminut kunnolla tässä nimenomaisessa kohdassa, johon ruutu tehtiin. Tietysti juuri siitäkin syystä olisi hyvä treenaa useammin juuri siinä samaisessa kohdassa. Esineet olivat valmiina, mutta lopulta jouduin pyytämään Satua kerran käymään ruudun perällä. Rommi kyllä kävi useampaankin otteeseen takarajalla, mutta lähtö oli melko rauhallinen ja etsi lähinnä vaan ruudun kulman lähettyviltä ja hieman ruudun sivusta (sivutuuli).


Inkan suoritus oli oikein mukava, Satu vei Inkan esineen kahteen otteeseen noin 35 - 40 metriin ja oikein kivasti tyttö irtosi ja toi esineen käteen asti. Oli niin paljon halua mennä, että oikein tempoili kun Satu kävi viemässä esineen.


Tämän jälkeen oli Fanin ja Safin vuoro sekä viimeisenä Pablo. Yritin ihan ensin valmiille, mutta tarvittiin vielä apuja eli Satu kävi ruudun perällä ja toisella kerralla kävin siellä itse. Apujen kanssa Pablon suoritus olikin ihan vauhdikas ja toi vieraita esineitä, ruudun perällä kylläkin, joko etsi esineitä tai vaihteli niitä, kun kävi sellainen pyöriminen siellä. No iloinen suoritus kuitenkin.


Satu otti vielä lopuksi Fanin uudelleen ja sen jälkeen lähdimme metsälenkille, vaikka oli jo melkoisen pimeää. Koirat saivat juosta vapaana. Rommikin painoi minkä kintuistaan pääsi sukeltajantossu jalassaan, hieman haava huoletti, joten kotona taas suihkuteltiin ja tutkin, ettei haava ollut revennyt lisää. Näytti ihan samalta kuin aamulla onneksi.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti