sunnuntai 9. syyskuuta 2007

08.09.2007 Tokokisat Malminkartanossa


Tänään oltiin Pablon kanssa elämämme esnimäisessä tokokisassa.


Tuloksena ALO 167,5 pistettä, 1 tulos.


Luoksepäästävyys 10, paikallaolo 10, seuraaminen kytkettynä 8, seuraaminen vapaana 6, maahanmeno 10, luoksetulo 7,5, seisominen 10, hyppy 8, kokonaisvaikutelma 9.


Seuraaminen oli selvästi heikoin lenkkimme, onneksi se kuitenkaan ei vaikuttanut jätättävien liikkeiden suorittamiseen. Myöskään emme ole harjoitelleet tarpeeksi häiriöiden alla, meinaan kentän laidalla oli rullalautailijoiden ramppi, jossa suorituksemme aikana kolme nuorta harjoittelivat kunnon räminän säestyksellä. Sen verran heistä oli haittaa, että muuten niin hyvä luoksetulo jäi vain 7,5 pisteeseen, kun sivulletulon yhteydessä Pablo jäi katselemaan selkäni taakse rullalautailijoilta ja jouduin antamaan toisen käskyn, jonka johdosta jätkä heitti toisen kierroksen ympärini. Hyppyn Pablo teki täysin oikein, mutta ohjaaja kävi sitten nappaamassa muutaman pisteen tuloksesta pois, kun sijoitti itsensä koiran väärälle puolelle, he hee, että ketuttaa, mutta onneksi se riitti ykköstulokseen.


Myös vasta seisomisen jälkeen sain kehulla palkan perille Pablolle, silloin vasta tuntui, että reagoi positiivisesti kehuun ja pieneen leikkisään tönimiseen/taputteluun.


Kokonaisuudessaan kuitenkin erittäin hieno päivä ja kiitoksia Nannalle seurasta. Samassa alokasluokassa oli kisaamassa Elli Kiviranta ja Solo sijoittuen 1. tuloksella kolmanneksi ja jälkitreenikaverini Nanna Moisio sakemannillaan Musketeer's Yasmin sijoittuen 195 pisteen tuloksella ensimmäiseksi. Onnea Nanna ja Elli !


Illalla sitten oltiin Paulan kanssa muutaman tunnin lenkillä Rommin kanssa. Matkan varrella huomasin Rommin ontuvan ja tassua tutkiessa huomasin kiven anturassa. Kivi oli ajautunut anturan halkeamaan, joka ensin näytti melko pieneltä, mutta tarkemmin tutkiessa suihkuttelun ja desifioinnin jälkeen haava näyttää aika pahalta ja paljon syvemmältä kuin ensin oletin. Ilmeisesti tullut lasinsirusta, ihmetyttää vaan, ettei siitä ole tullut verta. Nyt sitten jalka täytyi laittaa pakettiin, maanantaina täytyy soittaa eläinlääkäriin, kotona olisi ollut valmiina abtibioottejakin, jotka jäivät yli Inkan tassutulehduksesta, mutta kun Rommilla on jo antibioottikuuri päällä kastroinnista, joka jouduttiin tekemään suurentuneen eturauhasen takia, niin en uskaltanut antaa niitäkään. Voi hemmetti, että mä inhoan noita lasinsiruja, ei muuta kuin taas hattu Rommin päähän ja sukka jalkaan. Onneksi oli sidetarpeita kotona !


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti