tiistai 18. syyskuuta 2007

18.09.2007 Epäviralliset agikisat Ojangossa


BAT ja HSKH järjestivät yhdessä epävirallisen agilitykisan tänään tai lähinnä kai järjestäjä oli BAT. Meillä olisi ollut Pablon kanssa normaalit treenit samalla kentällä, mutta meidän treenit oli tällä kertaa kisamuotoisena.


Osallistuimme kilpailun ulkopuolella kilpaileviin 1:n ja sitten itse 2-3. luokan yhdistettyyn kilpaileviin. Aluksi olin ajatellut osallistuvani Pablolla ulkopuolisena edistyneempiin mölleihin ihan vaan antaakseni koiralle helpon ja innostavan radan, mutta kun radat käynnistyivät samaan aikaan 2. - 3. luokan kilpailevien kanssa, niin kävin vaihtamassa möllikisan kisaaviin ykkösiin. Siinä hössäkässä taisi sitten jäädä pois se, että Pablo oli 2. luokassa virallisesti.


Palkintojenjaossa kuitenkin ilmoitettiin, että palkitaan kaikki tuloksen saaneet ja ilmeisesti olimme ainoat Pablon kanssa, koska ketään muita ei palkittu. Ilmoitin kyllä, että olemme kisan ulkopuolelta, koska olemme kakkosissa, mutta totesivat, että antaa olla, ei sillä väliä, meidät palkittiin sitten kuitenkin ainoasta nollatuloksesta ja nähdäkseni muutenkin ainoasta tuloksesta.


2. - 3. luokan rata meni Pablolta myös hienosti ja Pablo ei tee mitään turhaa radalla, lopultakin alan myös itse ymmärtämään kuinka sitä parhaiten ohjaan, sijoituimme taas ykköseksi ainoalla nollaradalla, joten Pablolla oli kotiin tuomisena kaksi ruokasäkkiä, koiranmureketta, luita ja kaksi narupallolelua.


Koko tapahtuma oli muutenkin oikein mukava, vaikka vettä tuli taas kokoajan niin, että oltiin kalsareita myöten aivan märkiä. Sukista olisi myös saanut puristettua litrakaupalla vettä. No seuraaviin treeneihin joudun kuulemma tuomaan palkinto karkit :o) !


Inkan ja Rommin päivä oli melkoisen tylsä, kun joutuivat suurimman osan ajasta istumaan autossa, kun Pablo oli taas kentällä tai kentänlaidalla mun mukana. Jos keli olisi suosinut, olisin ottanut hieman tottista kummankin kanssa, mutta nyt saivat tyytyä siihen, että hieman hengailivat ennen kisaa ilmoittautumisjonossa ja kentän laidalla sekä pääsivät treenien jälkeen pienelle pissalenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti