maanantai 17. syyskuuta 2007

17.09.2007 tokokisaharkat Järvenpäässä


Maanantaina suuntasin heti töiden jälkeen Järvenpäähän Pablon tokokisaharkkatreeneihin.


Olin perillä sen verran ajoissa, että ehdin ulkoiluttaa koirat ja tein nurmelle Rommille lyhyen jäljen, suoran 140 askelta, johon tiputin kolme keppiä. Suoritus oli erinomainen, nenä pysyi hyvin maassa ja kepit nousi varmasti, nyt myös kepeiltä eteenpäin jatkaminen sujui epäröimättä.


Kisaharkoissa olimme toisena suoritusvuorossa Pablon kanssa. Seuraaminen ei sujunut tälläkertaa ollenkaan. Kuulemma piti paikkansa kytkettynä seuraamisessa ja istui pysähdyksissä, mutta käännöksissä jäi jälkeen, kun kontakti oli kadonnut. Loppua kohden parani hieman. Vapaana seuraaminen olikin sitten omasta mielestäni hirveää. Ainakin kaksi kertaa jouduin komentaa sivulle, plääh.


Luoksetulo oli erinomainen, lukuunottamatta, että sivulletulossa perusasento voisi olla parempi, huomattavasti. Hyppy olikin sitten erinomainen.


Lopuksi otimme luoksepäästävyyden ja paikallaolon ja tälläkertaa meninkin sitten piiloon auton taakse, auton ikkunasta seurasin Pablon käytöstä ja siihen täytyi kyllä olla erittäin tyytyväinen. Myös  perusasentoon nousu oli hyvä. Luoksepäästävyys meni erittäin hyvin, Pablo pysyi istumassa, eikä ponkassut seisomaan ja "juttelemaan" tuomarille.


Ennen kotiin lähtöä otin myös Rommilla seuraamista, luoksetulon ja maahanmenon. Hetken myös kehän lähellä otettiin paikallaoloa niin, että jäin hyvin lähelle noin viiden metrin päähän.


Inkan kanssa harjoittelin täyskäännöstä, paikallaoloa ja maahanmenoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti