keskiviikko 12. syyskuuta 2007

11.09.2007 agilityä ja tottista


Maanantai menikin sitten töiden takia vain lenkkeilyksi, vaikka olin suunnitellut meneväni Espooseen kehänauhatreeneihin :-( Pablon kanssa !


Tiistaina olikin sitten Pablon agilitytreenit Ojangossa. Tällä kertaa sujuikin ihan mukavasti, alkaa ilmat muuttua vähän viileämmäksi, joten Pabloonkin alkaa tulla hieman vauhtia lisää. Opittiin suorittamaan Pablon kanssa sylikäännöskin, niin että se onnistui. Nyt pitäisi vähitellen alkaa katsoa muutamia kisoja mihin ilmoittautua Pablon kanssa.


Ennen Pablon treenivuoroa otin hieman Inkalla rengasta, putkea, A-estettä, puomia ja hyppyjä. Aivan mahtavaa, nyt neiti juoksee jo hyvällä draivilla puomilla eli ollaan päästy yli tuosta puomikammosta. Rommi raukka sai kärvistellä autossa, vähän sitäkin oli otettava kentänlaidalle tottistelemaan. Ihan vaan sivulletuloa, ei sen kummenpaa.


Illalla suunnattiin Paulan kanssa Petikkoon tarkoituksena hieman totuttaa koiria ampumiseen. Tämä oli Inkalle vasta toinen kerta kun kuuli paukkuja. Parin ekan paukun aikana leikki jatkui keskeytymättä, mutta seuraavien paukkujen aikana kääntyi vähän katselemaan ja leikki ei ollut yhtä innokasta, no tärkeintä, että leikki kuitenkin. Kokeiltiin myös niin, että makasi maassa ja annoin namia, hyvin kelpasi eväät. Vein sitten autoon Inkan ja sitten oli minun vuoroni siirtyä ampumaan.


Ampumisen jälkeen toin vielä toisen kerran Inkan kentälle ja harjoiteltiin täyskäännöksiä namin kanssa, jotta saataisiin käännökseen malttia, lelun kanssa hieman kuumenee liikaa. Samoin otin seuraamista namilla, lähinnä vaan oikean paikan ja etäisyyden varmistamiseksi ympyrää kumpaankin suuntaan sekä pätkä käännöksiä oikealle ja vasemmalle. Viimeiseksi aivan lyhyt pätkä ilman namia ja patukka palkaksi liivin takataskusta vasemmalla kädellä, patukan liike taaksepäin, jotta päästäisiin tuosta pienestä edistämisestä. Ei muistellut selvästikkään hetkeä aiemmin tapahtunutta ampumista, oikein hyvä.


Lopuksi sitten lähdettiin pimeään lenkille ja sen jälkeen yölettukesteihin naapuriin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti