tiistai 27. syyskuuta 2016

25.09.2016 jälkitreeni Mervin kanssa

Sunnuntaina Mervin kanssa jäljellä Keravalla. Toivon jälki oli pisin tähän asti ja oli mitaltaan yli 600 metriä, keppejä jäljelle laitoin jopa 8 kepin verran ja varakeppi, mutta sitä ei tarvittu. Jälki vanheni noin 50 minuuttia tai vähän yli, joten nyt oltiin kisajäljen ajoissa.

Kulmia oli ehkä noin kolme ja joitakin kaarroksia ehkä mukana. Jana oli ihan kunnollinen ja lähti nyt vuorostaan oikealle, kuten oli jo aikakin välillä tehdä. Taas otti takajäljen, mutta nyt kääntäminen oikeaan suuntaan sujui paljon paremmin. Ensimmäinen keppi ei noussut ja ei siihen oikein tainnut reagoida kunnolla, mutta muut 7 keppiä nousi ilman mitään ongelmia.

Myös kulmat sujuivat ihan hyvin kaikki ja jäljellä oli ensimmäisen kulman jälkeen aikamoinen harhajälki, kun kunnon polulla oli jälkeä tehdessäni mennyt kaksi isoa koiraa isännän kanssa. Onneksi näin heidät, joten osasin odottaa siinä kohtaa harhajäljelle menoa.

Toivo tässä lähtikin harhalle, mutta seurasimme rauhassa kuinka se selvitti aivan itse homman, toki jossain kohtaa itse otin muutaman askeleen harhalta kohti jälkeä avuksi, mutta ihan se itse homman hoito. Samalla sillä suoralla kyllä huomasi, että se joutui tarkistamaan, mutta arvelin, että mies oli varmaan tullut takaisinpäin siinä aika lähellä jälkeä ja koirat saattaneet olla irtikin. Hyvin Toivo kuitenkin piti kiinni jäljestä ja loppujälkikin sujui oikein kivasti !

Tulipa hyvä fiilis tästä jäljestä ihan kokonaisuudessaan, vaikka se ensimmäinen keppi sinne jäikin. Jatkossa tehtävä noita jana treenejä, joissa keppi on aika lähellä paljonkin, jotta keskittyy myös ensimmäiseen keppiin.

Toivon jäljen jälkeen tehtiin Kayan ja Skipperin jäljet sekä sen jälkeen koko porukalla lenkille metsään ja voi miten iloinen Inka oli, kun pääsi metsään porukassa. Hyvää mielenvirkistystä mummokoiralle, vaikka ei treenaamaan päässytkään mitään !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti