tiistai 13. syyskuuta 2016

09.09.2016 Herttoniemessä rally-tokoa ja tokoa

Perjantaina vielä treffit Mervin ja Eijan kanssa Herttoniemessä. Tehtiin kaikille neljälle koiralle rally-tokon alokasluokkaa kahteen otteeseen ja Inka kävi tekemässä alokasluokan kertaalleen.

1. kierros

Toivo oli aika kuriton suoraan sanoen, meinaan eteen kieputuksessa hyppi ylös naamalle asti ja piti ihan komentaa istumaan ja lopettamaan. Ensimmäistä kertaa tehtiin myös pujottelua juosten ja sekin vaatii vähän ehkä harjoitusta. Ensimmäisellä kierroksella tehtiin sama rata kahteen otteeseen ja toisella kertaa oli jo vähän rauhallisempi ja keskittyneempi.

Inka vaan jammaili lähinnä alokasluokkaa ja kyllä siinä alkaa näkyä se ikä ja jäykkyys aika selvästi, mutta kyllä se kuitenkin tykkää tehdä hommia kovasti.

2. kierros

Rataa hieman muutettiin ja ei ihan yhtä innokkaana Toivo ollut mukana, vaikka kyllä se tekee ihan kivasti, mutta tässä voi olla mietinnän paikka, että kannattaako samalle päivälle kahta kisaa ängetä.

Ennen kotiin lähtöä tehtiin vielä hieman tokoa ja Toivon kanssa tehtiin seuraavia liikkeitä:

  • SEURAAMINEN / aika pitkä ja pidin Toivon asenteesta, pariin otteeseen huomautin edistämisestä laittamalla oikean jalan eteen ja hieman näpäytin, että taaksepäin. Ei mitenkään siitä lannistu vaan nostattaa itseään enemmän, mutta kuuntelee.
  • TUNNISTUSNOUTO / kisamaisempi, kuin aikaisemmin, mutta nyt en kääntynyt vieläkään poispäin kapuloista, kun ne vietiin. Ennen vientiä otin yhden kapulan etsimisen toiseen suuntaan ja ensimmäinen tunnistusnouto tehtiin niin, että laitettiin oma kasan viereen ja toisella lähetyksellä se oli jo muiden joukossa laitamilla => olen erittäin tyytyväinen Toivoon, keskittyi mielestäni haistelemaa hyvin ja vaikka tytöt taisi sanoa, että napsi niin en kyllä kovin voimakkaasti nähnyt sellaista käytöstä ja siihen nähden miten paljon ollaan harjoiteltu eli ei paljon mitään niin olen todella tyytyväinen Toivon esitykseen
  • MERKIN KIERTO, takana häiriömerkki (oikea liikennetötsä, joka varoitti kuopasta kentällä, joka vielä isompi kuin käytössä ollut kiertomerkki ja vielä saman värinen) => yleensä menee tiukempaa, mutta epäselvä tausta hämäsi, mutta hyvin ratkaisi tehtävän ja otin vielä yhden toiston, oikein tyytyväinen Toivon suorituksiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti