tiistai 27. marraskuuta 2012

26.11.2012 osteopaatti

Käytin Inkaa Sipoossa Johannalla hoidettavana. Tämä oli Inkalle nyt syksyllä toinen osteopaatti käynti ja seuraavaksi vielä käydään tammikuussa, joten aika juntturassa pikkurouva taitaa olla. Tarkoitus oli ilmoittautua agilitykisoihin ensiviikolle itsenäisyyspäivälle, mutta nyt sitten jätetään väliin ja yritetään muistaa ilmoittaa joulukuun lopussa oleviin oman seuran kisoihin agilityyn.

Inka on nyt ainakin perjantaihin asti seuraamis kiellossa. Keskiviikkona on Heidi kouluttamassa tehisvuorolla ja sinne ollaan menossa. Rentoa ja hauskaa tekemistä saadaan tehdä, mutta ei seuraamista. Jessican koulutus on kanssa torstaina ja lauantaina Mannerin Ninan, joten katsotaan voisiko lauantaina jo katsoo sitä seuraamista vai jätänkö ensiviikkoon sen treenamisen, saatan jättää, ettei vaan jää huonoa mielikuvaa, koska seuraaminen on juuri vähän parantunut asenteeltaan.

Yleensä Kaiperla käski pitää Rommia kaksi päivää levossa ja myöhemmin kolme päivää, kun tuli vielä se selkä juttu mukaan sekä hyppyjä ei saanut ottaa viikkoon, koska kroppa työskentelee sen korjaamisen kanssa koko ajan (siis tämä on vain mun käännös mun kielelle tästä asiasta), mutta Johanna suositteli neljää päivää eli hieman pidempää lepoa. Saatiin kuitenkin ns. lupa treenailla keskiviikkona, kuhan ei tosiaan seuraamista ja ei mitään pitkiä paikallaoloja ja koiran kunnon mukaan, jos on kipeä niin ei silloin kannata treenaa tietysti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti