torstai 8. marraskuuta 2012

07.10.2012 tehistreenit

Keskiviikon tehistreenit olivat tälläkertaa ne ISOT treenit eli yksi koira kerrallaan kentällä. Päätin Inkalle kokeilla hieman kokonaisuuksia ja palkata siirtymistä liikkeiden välissä namilla........ no ennemminkin ehkä rauhoittaa ennen liikettä.

Kehään mennessä Inka ei onneksi ollut tälläkertaa sinkoamassa katselemaan ja haistelemaan ihmisiä vaan tuli ihan nätisti mukana tuttuun tyyliin....... ei ole turhan aktiivinen minun suuntaan.

INKA

  • Tunnari / kapuloiden viennin aikana kitinää / kapuloille laukalla rivin taakse (ei siis minnekkään seikkaileen vaan meni suoraan kapuloiden päältä yli ja kieppas takaa kapuloille) ja sieltä sitten paluu suu kiinni ja hyvä työskentely kapuloilla, palautti ravilla...... ja ehtipäs katella sivusilmin ihmeisiä / luovutus ok, mutta aavistuksen liian kaukana ja olisi voinut olla hieman enemmän keskellä / varasti hitsi soikoon sivulle, jep jep => palkkaus kehuilla ja meninköhän typerys kiepauttaan ennen luoksetuloa
  • Luoksetulo / rauhoitus nami jalkojen väliin, kerroin tulevan luoksetulon / alas ihan hyvin Inkan tyyliin, ei siis mitään putoamista maahan / jeeee...... aivan hiljaa, kun kävelin toiseen päähän kenttää / suhteellisen hyvä pysäytys, mutta........ mitä ihmettä murina/haukku uudelleen liikkeelle lähdössä käskystä.... AIVAN UUTTA ja sama toistui myös maahanmenossa, joka kylläkin oli ihan kohtuullisen hyvä kanssa / sivulle hiljensi vauhtia raville eli väisti mun takana sijaitsevia agilityesteitä, kun seisoin melkein niiden joukossa => Palkkana kehu ja kiepautus => itseaiheutettu haukahdus ja vireen nosto liikaa
  • Ruutu EVL => rauhoitus namilla taas tassujen väliin, yritin saada Inkan hahmoittaan merkkiä, mutta ei hahmoittanut, tiesin sen jo ennenkuin annoin käskyn..... ei tullut sitä kuittausta merkin näkemisestä / lähti sitten suoraan ruutuun.... en muista edes milloin viimeksi näin olisi käynyt / seiso käskytyksellä seisahtui, mutta merkki -käskyllä tuli mun luokse => ELI LIIKE OLISI NOLLAUTUNUT, tähän kiinnitettävä huomiota, tehtävä erilaista merkkitreeni korjausta varalta / uusinta yrityksellä meni merkille ja ruutuun ihan hyvin, mutta taas koukkas hiukan liikaa ruudun vasemmalle, mutta nyt käänsi kropan oikealle ja pysätys tuli aivan takarajalle ja niukasti oli sisällä, kun käskin maahan / sivulle tulo kait ihan ok, mutta taas meidän matka meni kohti seinää agilityesteineen, ei mielestäni pahemmin kuitenkaan himmannut => kehut ja pyöräytys sekä minä tyhmä palkkasin Inkan pallolla ja rupesin purkaan treeniä Pian ja muiden kanssa, kunnes Tiina oli jo valmiina ohjatun kanssa ja muistin, että eihän sen palkan pitänyt vielä tulla..........
  • Ohjattu nouto, oikea / pientä kitinää taas kapuloiden viennin ajan ja kun saatiin lupa lähettää merkille, ei Inka ottanut minuun kontaktia, kuten pitäisi, mutta nyt lähetin sitten ilman kontaktin ottoa, merkille hyvin, mutta kapulalle lähti keskikapulaa kohden ja pysäytin, hetken huokaisu ja lähetys korjauksella kapulalle, jonka nosto hyvin ja laukalla eteen, mutta............ pirun vinoon ja näin, että aprikoi eteentuloa ja sen ilme ei ollut täysin rento, voi kökkö !
Ei otettu korjausta ohjattuun, eikä mihinkään muuhun kuin siihen ruutuun. Luoksetulon haukahdukset kesken liikkeen oli ihan uutta, purkaako painetta liikkeen aikana, kun ollaan korjattu sitä alun vikinää tai mun loittonemisen aikaan tulevaa kitinää !

Ohjatun keskikapulalle meno sisätiloissa toistuu nyt liian usein, täytyy miettiä tuonko kapuloita alaspäin. Kaarrokset ovat ollee ulkona koko kesän ja kesän aika hyviä, joten mistä nyt kiikastaa. Halli tuottaa ongelmaa, mutta oli tämä jo aikaisemmin näkyvillä ihan juoksun aikaan sen kerran, kun tehtiin ohjattua ulkona.

Varottava myös, että en itse aiheuta nyt palkkaukseen haukkumista. Harjoiteltava erikseen tuota palkkausta pallolla tai lelulla niin, että pääsen äänestä kieltään, ei vielä yhdistetä tähän suoritukseen tai ainakin on huolehdittava, että en saa ääntä aikaiseksi.... ei saa antaa liikaa ärsykettä tai ainakin sen on oltava hillitympi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti