sunnuntai 26. lokakuuta 2008

26.10.2008 agilitykisat Purinalla


Keli ei tosiaankaan suosinut meitä tänään, kovin oli myrskyinen ja sateinen. Onnistuin sitten vielä rikkomaan Pablon Hurtta sadetakin lukon, jättämällä sen auton  oven väliin. Sen seurauksena Pablo sai sitten mukaansa uuden peruspompan, joka olikin oikein hyvä ostos, ei ole niitä kuminauhoja takana, mutta pysyy erinomaisesti päällä ja kaulus ylettyy suojaamaan myös niskakarvat.


Pablon kanssa startattiin jo aivan alussa, kolmantena koirana radalle. Tälläkertaa kontaktit sujuivat hyvin ja muutenkin ei tehty pahemmin aikaa vieviä kaarroksia, mutta Pablon vauhti yllätti minut ja hieman myöhästyin tehdessäni valssia ennen keppejä ja Pablo ehti liikaa eteeni ja väärästä välistä sisään kepeille. Muuten tosiaan vauhtia oli ihan kivasti ja kontaktit otettiin kunnolla. Yliaikaa tuli vain 1,16 ja sijoitus 12:sta, joten ihanneaikaan oltaisi kyllä ilman tuota keppien mokaa päästy ja oltaisiin varmaan oltu aika lähellä kolmatta sijaa.


Minulla oli tälläkertaa myös Rommi mukana, kun oli tarkoitus mennä jälkiryhmän treeneihin Hyvinkäälle, mutta treenit peruuntuivat myrskyn vuoksi ja täytyy sanoa, että en kovin pahoillani ollut. Rommi pääsi Pablon kanssa myös sisälle halliin totuttelemaan agilitykisojen tunnelmaan. Hyvin otti kontaktia niihin, jotka kävivät sitä moikkaamassa ja Satu sai jopa peräti muutaman suukonkin, mutta selvähän se, onhan Satulla ihana pitkäkarvainen collieneito Cara !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti