tiistai 7. lokakuuta 2008

06.10.2008 lepäilyä


Ilmoitin Anniinalle päivällä, ettei Rommi tule agilitytreeneihin tänään rankan viikonlopun vuoksi ja tarvitsen itsekkin lepoa. Toisekseen myös käteni oli kipeä influenssarokotuksen johdosta. Tehtiin vaan jäppisten kanssa pitkä remmilenkki, joka varsinkin meidän Pablolle oli mieleinen.


Tänään sitten voin julkistaa myöskin iloiset uutiset Inkan osalta, kun Tarja oli laittanut nettiin kuvat Inkan lapsukaisista. Eli Inkalla on Kotkassa viisi ihanaa pentua, jotka syntyivät 28.09.2008 sunnuntaina aamulla. Pentuja on 3 urosta, joista kaksi blue merleä ja yksi trikki sekä kaksi blue merle narttua !


Pentujen värit ovat puhtaan sinisiä ja varsinkin yksi pikkuinen tytöntyllerö on kuin ilmetty äitinsä. Iskin itse silmäni yhteen blue merle urospentuun, aivan mahtava, jos mulle olisi tulossa pentu niin se olisi ehdottomasti tuo pikkuinen ukko. No odotas kun päästään parinviikon kuluttua katsomaan, niin haluaisin raahata tänne kaikki viisi ;o) !


Täytyy vaan muistuttaa itseä kokoajan, että mähän kohta menen hakemaan sieltä oman pentuni, joka sattui muuttamaan jo kolme vuotta sitten meille. Mulla on kuitenkin seuraavalle kahdelle vuodelle kädet täynnä hommia näiden kolmenkin kanssa, varsinkin kun haasteita riittää ja Inkan koulutus on aloitettava ihan tosissaan. Mutta pennut on niin ihania, varsinkin kun ne on meitin pikkulikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti