keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

26.02.2017 aamutreenit hallilla ja iltapäivällä rally-tokon kisaharkka

Aamulla koirien kanssa Ojankoon hallille. Inka pääsi mukaan vähän rallattelemaan ja Toivo tekemään tokoa !
 
Toivon treenit koostui Z:n asennoista, ohjatun kapulan palautuksesta kujalle, metallihyppynoudosta,  tunnarista,  kauko-ohjauksesta ja luoksetulossa !
 
Suunnittelin treenit niin,  että onnistumisen mahdollisuus on erittäin suuri. Tunnarista painotin haistelua, joten ensin pilotin ruutunauhan alle oman ja muut oli siinä edessä. Ohjatussa yksi lähetys ja nosto, muut nosto edessä.
 
Hyppynouto meni myös hyvin. Oikeastaan ainoastaan Z:n istumisen kanssa ongelmaa, kun on ekalla sivulla. Pitäisi saada ekan suoran seuraaminen yhtä vahvalla kontaktille kuin muut niin onnistuisi paremmin.
 
Aika kiva Toivo oli ja Inkakin innolla mukana, kun sai kalkkunaleikettä palkaksi  !
 
********   
Hskh:n rally-tokon kisaharkka oli iltapäivällä ja tuomarina Riikka Timonen, joka on myös oikea tuomari. Koirakkoja taisi olla 7 paikalla!
 
Toivoa ehdin aika vähän kävelyttää,  kun en ollut ajoissa paikalla. Häkin otin halliin, mutta ei se rauhoittunut yhtään. Oli ihan väärässä mielentilassa.
 
Ensimmäisellä kierroksella haukkui kokoajan käskytyksille ja myös vastasi radalla muiden haukkumiseen.  Oli kyllä todella ärsyttävä, mutta teki kuitenkin hommia hyvin, lukuunottamatta kohtia, jossa piti tulla eteen. Ei tullut, räksytti vaan ja uusinnassa yhtä hankala. Pyörähdys ei myöskään nyt toimi, käskytin kyllä väärällä käskyllä sen, mutta kyllä se on tökkinyt nyt myöskin, vaikka on ennen sujunut ihan hyvin
.
Ennen toista rataa kävin Toivon kanssa toisella kentällä tekemässä agilityä ja leikkimässä.  Agility väsyttää Toivoa, kun se on niin erilaista ja tehdään harvoin. Tämän jälkeen vein Toivon häkkiin rauhoittumaan ja sitten uudelleen radalle, johon oli tehty pieniä muutoksia.
 
Toivo oli kyllä todella mukavan tuntuinen nyt ja vain pari haukahdusta. Toinen tuli askeleessa sivulle ja toinen pyörähdyksessä, jonka uusin.
 
Eteen tulossa ohjasi nyt namilla, jotta onnistuisi varmasti.
 
Erittäin tyytyväinen Toivon suoritukseen. Käytiin vielä pienellä lenkillä Sannamarin ja Kessin kanssa lopuksi !
 
Videota ei valitettavasti ole ensimmäiseltä radalta !
 
Tässä vielä toisen radan video ! 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti