tiistai 29. marraskuuta 2011

26.11.2011 Hakkilan hallitreeni ja Tuusulaan lenkille


Inka osallistui tälläkertaa Hakkilan hallitreeneihin Rommin sijaan. Halusin ottaa varmuuden päälle, että ei tule mitään ulkopuolista häiriöö enää näin lähellä kisaa missään hallissa.


Inkan kanssa alkuun tehtiin ohjatun kapuloiden vientiä. Charlotte toimi meillä liikkurina ja kärsivällisiä saatiin olla kummatkin, palkkasin Inkaa taakse namikupille. Inkan kanssa nämä kapuloiden viennin ongelmat ovat täysin erilaisia, Inka kun vikisee ja inisee, kun taas Rommi haukahtelee muutaman kerran, eikä arvonta tuota Rommin kanssa näin suurta ongelmaa, ennemminkin kapuloiden vienti. Kun taas Inka alkaa lähestulkoon heti inisee kun liikkuri lähestyy kapuloiden kera. Saatiin lopulta onnistumisiakin.



  • OHJATTU NOUTO / kapuloiden vienti ja rahoittuminen

  • RUUTU / loppuosan treenaaminen

  • KAUKOT / namialustat sivuilla


Hakkilasta ajoin sitten suoraan Tuusulaan Satun kanssa lenkille. Satun nuori bortsu uros oli kasvanut jo korkeammaksi kuin Romppanen ja energiaa sillä riitti, vaikka muille jakaa. Muiden tallustellessa meidän kanssamme, nuori herra juoksi pitkin mäntuja hirveällä draivilla. Tulipa selväksi meikäläiselle kanssa, että millainen on käyttölinjainen bortsu. Energiaa kyllä riittää ja hirveä vauhti päällä kokoajan. Lenkin jälkeen käytiin vielä tottistelemassa kentällä.


ROMMI



  • Ohjattu nouto / hiljaisuus kapuloita viedessä

  • Ohjattu nouto / kapulat lähellä merkkiä, voi elämä......... tälläkertaa Rommi ihan sekaisin, toi kapuloita merkille menon sijaan ja lopulta ei uskaltanut merkille vaan kääntyi ennen sitä ja väisti merkkiä, no lopulta jokin onnistuminenkin väliin

  • Luoksetuloja kahdella eri linjalla / käskytyksellä



  1. Läpijuoksu, jossa lähdin itse karkuun

  2. Pysäytys seisomaan, jonka jälkeen juoksin karkuun

  3. Jätettiin seisomaan merkille ja pysäytys maahan ja kutsu luokse ja juoksin karkuun

  4. Jätettiin maahan ja kutsu luokse ja juoksin karkuun

  5. Läpijuoksu, pysyin paikalla ja hyvin tuli eteen suoraan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti