tiistai 29. marraskuuta 2011

24.11.2011 ohjatun treeniä Kivikossa


Omalla kentällä pikatreenit ohjattua kummallakin koiralla. Kesken Rommin treeniä saatiin myös kahdesta pikkutytöstä yleisöä. Rommin ollessa juuri lähdössä suorittamaan ohjattua merkille, lähtivät tytöt tulemaan kohti, käskin seisahtumaan ja toinen heistä kysyi, että saako tulla silittään. Sanoin rehellisesti, että tämä valitettavasti ei tykkää lapsista ja se on nyt töissä, joten senkään vuoksi sitä ei voi tulla nyt silittämään, kysyivät saavatko toista silittää ja en voinut antaa lupaa, kun Inka oli yksin puussa kiinni. Tyttönen kysyi vielä, että saavatko jäädä katsomaan ja siihen saatoin jo sanoa, että tottakai, mutta pyysin heitä pysyttelemään tarpeeksi kaukana, koska Rommi "pelkää" lapsia....... ei se Rommi pelkää, mutta se on ehkä lapsen helpompi ymmärtää kuin, että se ei pidä vieraista lapsista. Alkuun Rommi hiukan ottikin häiriötä lasten kommenteista ja takana seisomisista, mutta sain sen vähitellen rentoutumaan ja toimimaan.


ROMMI



  • OHJATTU NOUTO / vasemmalle ja oikealle


Kapulat ensin 8 metrissä merkin sivuilla ja niiden nosto 10 metriin asti asteittain, ensin toinen suunta ja sitten toinen. Merkille meni yllättävän hyvin tänään ja kiertoja merkillä taidettiin tehdä vain yksi tai kaksi. Muutaman merkille kutsun tein, jotta ei tulisi liikaa merkkiä



  • OHJATTU NOUTO / kapulat lähellä merkkiä


Alkuun läheltä käsiohjauksella ja sen jälkeen vasta 10 metristä, ihan kivasti alkaa muotoutua


INKA



  • OHJATTU NOUTO / vasemmalle ja oikealle


Inkan treeni hiukan vaikeutui, kun tytöt tulivat sitten katsomaan suoritusta ihan lähelle, kun oli kiltti koira. Istuivat oikean kapulan juoksulinjalla, joten päätin sitten ottaa vasenta. Siirsin nyt kapuloita taaksepäin asteittain. Inka suoriutui oikein hyvin ensin merkille ja sitten sinne kapulalle. Aina kun Inka meni merkille niin tytöt taputtivat ja kehuivat sekä kun toi kapulan niin sama taputus ja huuto, jep jep......... !


Kun aloin ottaa toista puolta niin pyysin, että voisivatko siirtyä, kun Inka juoksee kapulalle juuri heidän kohdaltaan, no jooo siirtyivät metrin päähän istumaan maahan. Alkuun Inka yritti ohittaa merkin, mutta pysäytin ja vein merkille sanoen "että tässä se merkki on " ja otettiin alusta uudelleen. Kun Inka onnistui niin taas raikuvat aplodit. Yllättävän hyvin Inka myös jatkoi oikealle kapulalle häiriöstä huolimatta. POIKKEUKSELLISESTI INKALLA ON NYT OLLUT NAMIPALKKAUS OHJATUSSA, VÄHINTÄÄN AINAKIN MERKILTÄ.... ÄÄNTELYN TAKIA !




  • OHJATTU NOUTO / kapulat lähellä merkkiä


Alkuun läheltä käsiohjauksella ja sen jälkeen vasta 10 metristä, ihan kivasti alkaa muotoutua



 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti