tiistai 15. marraskuuta 2011

05.11.2011 Tokoa Hakkilassa


Minä ja Rommi pääsimme taas Hakkilaan tuuraamaan Charlottea ja Monnia, kun olivat kisareissulla. Teimmi hommia pareittain, jolloin Heini ja Teppo oli minun ja Rommin parina. Rommin vuoro oli Tepon jälkeen.


Otin ensin pelkän tunnarin alkuvirittelyt ja kapuloiden viennit, mutta en itse liikettä. Pyrin pitämään Rommin haukkumatta ja palkka tuli siitä. Sen jälkeen otimme Rommille merkkiä niin, että merkin takana oli leluja ja patukoita. Otin enemmikseen kiertoja merkillä eli palkan sai sitten minulta. Myöskin hieman jääviä ja loppuun luoksetulo, jossa Rommi rupesi nousemaan seisomaan kun pääsin hallin kentän toiseen päähän.


Tytöt ehdotti, että olisin palkannut Rommia pysymisestä, mutta päätin, että nyt en niin tee......... niitä ollaan ja tullaan treenaamaan nyt erikseen, vaikka Rommi nousikin aina Heinin "käsky" sanasta niin tälläistä käsky sanaan liittyvää ongelmaa ei ole ennenkään ollut, joten päättelin ongelman olevan tälläkertaa taas se henkinen loukkaantumisesta johtuva epävarmuus, joten päästin, että teemme niin kauan ilman palkkaa, kunnes se pysyy ja harjoittelen sitä jäämistä erikseen kuten aikaisemminkin. Nyt oli tärkeintä, että se tuon epävarmuuden voitettuaan pystyy kuitenkin tekemään luoksetulon laukalla. En viitsi ottaa turhaa painetta hallissa siitä pysymisestä tällähetkellä, laukan nosto oli teemana ja siinä pysyttiin oli sitten hyvä tai huono idea.


****************


Hallilta suuntasin vielä Ojankoon ottamaan treeniä. Inkalla ensin alkuun agilityä, lähinnä kontaktien palkkaamista pallolla, kun on vaaditussa kohdassa sekä kepeille lähetyksiä erilaisista kulmista.


Agilityn jälkeen otin vielä kummallakin koiralla tokoa Ojangon kentillä ja ihan mukavat treenit sain vielä aikaiseksi. Niistä enemmän kun vilkaisen ensin treenipäiväkirjasta, että mitä oikein teimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti