tiistai 15. marraskuuta 2011

09.11.2011 Tehotyhmän treenit


Tehoryhmän treeneissä meitä oli meidän ryhmässä kolme, Minä, Carita ja Sanna Rautio. Inka pääsi aloittamaan, koska oli jo paikalla kentän laidalla.


Inka aloitti ohjatun noudon kapuloiden vientitreenillä, palkkaus patukalla. Sen jälkeen tunnari, jossa Carita hieman jekkuili ja laittoi kapulan laitimmaiseksi riviin, kapuloita noin 10 kappaletta. Viimeisenä sitten ohjattu nouto, jossa kaikki kapulat samalla linjalla ja nyt otin yhä niin, että kutsuin merkille ja menin lähettämään 10 metristä, ei toimi.............. siirrettiin kapulat 5 metriin, mutta nyt syntyi keksikapulasta se suurin ongelma ja taas jo kolmannen kerran tapahtui se mitä ei saisi tapahtua......... Inka pääsi ottamaan sen ja minä kiljun "EI", vaikka omasta mielestäni se on erittäin huono malli käyttäytyä tässä tilanteessa. Nyt on mietittävä tarkkaan kuinka tämä eliminoidaan, keskikapulaa en kuitenkaan enää rupea poistamaan, mutta toki suuntia namikipoilla voin ottaa erikseen, kipossa kylläkin narupallo.


Lopuksi otettiin paikallaolot, lyhyet sellaiset ja niiden jälkeen otin vielä Rommin ottamaan ruutua, joka sujui jo hieman paremmin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti