tiistai 15. marraskuuta 2011

07.11.2011 VOI/ELV tokotreenit


Agilityt jäi maanantailta väliin kipeän jalan takia, mutta tokotreeneihin menin, koska kävelemistä pohjekipu ei estänyt ja olin luvannut Jaanalle tulla hakemaan puolet niistä tunnarikapuloista, jotka hänellä oli ylimääräisenä.


Paikallaolot olivat jo alkaneet ylimääräisten koirien osalta ja siellä oli sitten meidän ryhmäläisistäkin suurin osa, joten treenien jälkeiseen paikallaoloon ei pahemmin riittänyt koiria. Onneksi sentään Jaana ja Kaisu jäivät meidän seuraksi paikallaoloa ottamaan, että Inkakin pääsi ottamaan paikkallaolot, lyhyet kylläkin, mutta se ei haitannut.


Muuten tehtiin sitten ruutua ja ohjattua. Ensin oli ruutu ja sen jälkeen Ohjattu nouto. Ruudussa pelattiin varman päälle ja palkkasin merkiltä.


Ohjatussa laitettiin nyt kapulat vähän lähemmäs noin 5 metriin ja keskikapula taakse 10 metriin omalle paikalleen, kutsuin Inkan merkille, mutta kapuloiden vientiä ennen rauhoitin koiran ja otin merkin kiertona pariin otteeseen. Kapuloiden viennin ajan jotain pientä ininää kuului, mutta muuten aika hyvin ja suunnan oikealle (yhteen suuntaan) teki oikein hyvin. Otimme tämän kaksi kertaa ja ihan hyvältä näytti.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti