tiistai 29. marraskuuta 2011

25.11.2011 kisamaiset Juvanmalmilla


Perjantaina Mariannen kanssa At Canis hallilla Inkan ja Rommin kanssa. Rommilla vuorossa kisamaiset treenit, jotka Marianne otti videolle. Rommin jälkeen sitten Leolle sama juttu, mutta tälläkertaa keskityin vaan liikkuroimaan. Kisamaisten treenien jälkeen vielä otimme lyhyet paikallaolot, pelkästään jätöt ja hallista ulos menot ja heti paluu takaisin.


Viimeisenä oli sitten Inka vuorossa, mutta otimme vain ruutua Mariannen kanssa ja sen jälkeen jäin yksin treenaamaan halliin Inkan kanssa ja Marianne lähti kohti Hyvinkäätä kouluttamaan koirakoita.


ROMMI


Kolme kertaa palkkaus kehän ulkopuolella ja kehääntulossa kokeilin ensin "mennä" sanalla, mutta "sivu" sanalla tuli paremmin kehään. Kehääntulo on se meidän tärkein harjoittelu nyt siinä mielessä, että siitä riippuu kuinka hyvin saan Rommin lähtemään mukaan liikkeisiin. Koira istumaan muutaman metrin päähän minusta ja sieltä kutsu sivulle, kun liikkuri sanoo seuraava..... nami suuhun ja astutaan kehään. Eli riittää yksi tai kaksi namia käteen niin, ettei tarvi itse syödä niitä montaa ennen kehään astumista.



  • SEURAAMINEN => oikealle käännöksen jälkeen herpaantui kontakti ja paikka, uudella "seuraa" käskyllä aktivoitui, joten se tuli tarpeeseen. Treeniohjelmaan oikealle käännös ja liikkeelle lähdöt seuraavalle viikolla. Videolta seuraaminen näytti ihan aktiiviselta. Kontakti pysyi aika hyvin ja seuraamis asento suora, mutta perusasentoja sivuja ja peruutukseen Rommi lähti todella huonosti, joten sitä on vahvistettava myös.

  • METALLIHYPPYNOUTO => hyvä, ainoastaan luovutus voisi tapahtua lähempää eli tiivistää luovutusta

  • LUOKSETULO => toisella vasta alas, kun jäi tuijottamaan Leota, joka oli aika lähellä luoksetulon loppulinjaa. Muuten lähti hyvin laukalla ja suoraan eteen ja sivulle hyvin.

  • MERKKI + RUUTU => lähti merkille hyvin, mutta ohitti vaalenpunaisen pienen ämpärin ja siinä odotellessa kääntyili ja ajautui oikeaan kohtaan merkin taakse, jolloin sanoin "hyvä, yes" ja lähtein ruutuun alustalle. Meni hyvin ja loppuosa oikein hyvin, tiivistettävä kuitenkin ensiviikolla sivulletuloa vauhdista esim. puunkierrolla


Palkka kissanruoka-astiasta kehän ulkopuolella ja uusi kehääntulo.



  • OHJATTUNOUTO => kapuloiden viennin aikana joku haukku, merkille hyvin laukalla ja hieman jäi vastapuolelle haettavasta kapulasta, joten lähti kiertämällä merkin etupuolelta, oikeaan suuntaan ja aikalailla merkistä suoraan sivusuuntaan, kuten nyt on opetettu, kun huomasi siellä puomin niin vauhti epävarmuudesta meni raville, haki kympistä kapulan ja vaikutti aivan kuin olisi aikonut nostaa laukan, mutta palautti ravilla hyvin eteen suoraan ja sivulle hyvin.

  • Z:ta => ekalla suoralla hieman liikkeellelähdön jälkeen ottaa sivuttaissuuntaisesti etäisyyttä, kaikki vaihdot suoritti oikein, mutta seuraamisessa olisi toivomisen varaa. Hieman tuntui, kun vikalla vaihdolla olisi alkanut jätättää, mutta videolta näytti tulevan mukana ihan hyvin.


Palkka kissanruoka kehän ulkopuolella ja uusi kehääntulo.



  • Tunnari => hieman pihinää sivulla, itse tunnareilla työskentely hyvää, kumpaankin suuntaan laukalla ja liikkeessä kapulan pito kunnossa, edessa kapulan pito huono, kieritti suussa.......... treenattava erikseen viikolla

  • Kaukot => eteni noin 30 cm ja yksi loppupään istuminen valui, mutta sain nousemaan ylös uudelleen


INKA



  • MERKKI + RUUTU / merkiltä Marianne palkkasi ja siitä ruutuun / kierrokset Inkalla turhan korkealla, kirkui ja vikisi


Palkkaus merkiltä toimi, ei ääntelyä kun lähti ruutuun. Otettiin muutama toisto ja ruutuun Inka meni alustalle.


Ruudun jälkeen Marianne lähti ja otin sitten yksinäni Inkalle ruudun loppuosaa, metallihyppynoutoa erilaisin variaatioin. Ohjattua noutoa ja muutaman luoksetulon. Ohjattu meni hyvin, mutta luoksetulossa ei tarpeeksi terävyyttä pysähdyksessä.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti