tiistai 15. marraskuuta 2011

10.11.2011 Mariannen kanssa Rajakylässä


Heheee.......... tokoa asfalttisella tenniskentällä ja ei edes lennetty pihalle sieltä, vaikka kokoajan odotettiin, että saadaan lähtöpassit.


Rommi vaan mukana tälläkertaa ja Mariannella Lumo mies 11 kuukautta, joka kyllä jo on lähes pätevämpi kun minun kumpikaan koira, huoh....... !


Rommi aloitti heti luoksetulon pysymisellä eli en uskaltanut ottaa siinä asfaltilla luoksetuloa, kun se oli hiukan liukas. Seuraavaksi sitten oli ruudun vuoro, mutta no Rommi oli hieman hämillään ja merkiltä ruutuun oli tosi vaikeaa lähteä ja merkillekkin ravilla, otin kylläkin heti kierron ja lähtein uudelleen, jolloin meni laukalla. Ruutuun lähettämiseen jouduin käymään kääntämässä Rommin pannasta ruutuua kohden ja taas laittamalla takaisin merkille ja palaamalla itse 10 metriin. Ruudussa alusta, jottei mene siellä ihan räpiköimiseksi.


Z:taa tehtiin myös ja siinä asennot ok, mutta seuraamisen kontakti huono...... ärsyttää, miksi se ei enää ole kuten alussa into pinkeenä, jääväät jeejjjeeee, ei vaan olekkaan hauskaa. No positiivista, ottaa oikeat asennot, ei enää jätätä liikkurin käskystä ja pysyy tassut paikallaan kun kierrän ja lähtee mukaan ihan kohtuullisen kivasti.


Seuraavaksi sitten yritettiin puuttua siihen ohjatun kapuloiden viennin aikana tapahtuvaan haukkumiseen ja ne treenit olikin super -treenit. Kiitos Marianne, aivan sika hyvä neuvo......... kunhan vielä olisin kuunnellut sinua ja jättänyt sen suuntien jutun ottamatta. Eli käytännössä Rommin mielentilaan puututtiin namikipolla, joka oli Rommin takana. Yhdessä sinne vietiin nami ja vapauttelin sitä kapuloiden viennin aikana eri kohdissa ja jo alkuun ihan heti. Sen jälkeen tehtiin merkille lähetyksiä kiertona ja palkkaus sieltä namikipolta. Olikos ne kapulat siellä vielä takana kun tehtiin merkkii, kauhee kun en muista........ täytyy tarkistaa treenipäiväkirjasta tai kysyä Mariannelta.


No kaukot............ auts, etenee etenee ja kun korjattiin ja korjattiin niin alkoi jo hiukka epäröimään. Multa loppui namit, joten käytin kahta kissanruoka purkkia apuna. Mariannen mielestä saattoi olla liian hyvät eväät ja keskittyminen alkoi katkoo. Voipi olla näin !


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti