tiistai 15. marraskuuta 2011

14.11.2011 VOI/EVL treenit Ojangossa


Agilityä ei tälläkertaa ollut, joten suuntasin suoraan Roihuvuoresta lenkiltä Ojankoon tokotreeneihin. Rommi ilokseni ehti ylimääräiseen paikallaolotreeniin, joka meni Rommilta oikein mukavasti. Pyrin käyttäytymään paljon määrätietoisemmin ja sillain, että sille ei jää yhtään mahdollisuutta miettiä, että mä sille sanoisin, että sivu tai jotain muuta lässyn lässyä, se oli vain "mennään" kerran ja sillä siisti. Nopeasti ja määrätietoisesti kävelin paikallemme. Olin tyytyväinen , vaikka hieman sain huomauttaa, ettei nouse liian aikaisin ylös paikallaolosta muiden käskyillä !


Inka treeniryhmässä sitten tälläkertaa pidettiin ihan täyspitkät paikallaolot kummassakin liikkeessä. Jouduin jäämään alkuun näkyville ja vasta sitten siirtyä piiloon. Inkalla tuntui pilli vähän ujeltavan, kuten vähän muillakin. No muuten Inka olikin ihan suhteellisen hyvin, mutta kun ei meinaa millään kestää pitkää odottelua ennenkuin käsketään maahan. Tämän vuoksi sitten paikallaolon alkukin menee vähän härdelliksi. Paikallamaahan laitoin yhden frolicin Inkan eteen, ei pyrkinyt sitä ottamaan, mutta tiesi kyllä sen olemassaolon. Sai sen vasta kun olin käskenyt istumaan.


Yksilövuoroilla oli sitten EVL:n ruututreenit ja olin todella tyytyväinen Inkaan, vaikka se nyt merkiltä lähtiessä haukahti kerran. Ruudussa oli meidän pikkuriikkinen alusta. Viritin Inkaa jo aiemmin, jolloin selvästi huomasin sen bongaavan ruudun ja sen jälkeen vielä käskin etsimään merkin ja merkkasin Inkalle suullisesti, kun mielestäni oli ne katsonut. Sitten omalla vuorollaan lähetys merkille sujui todella hyvin ja pysähdys kanssa.......... ruutuun lähti tosi näppärästi ja annoin itse jarruttaa alustalle, no meni hieman yli ja palasi alustalle, jolloin käskin seisoon. Otin vielä toiston, jolloin merkille lähetys lennosta (hyvin ajoitetut käskyt ja pysähtyi hyvin, terävä käsky merkillä) ja haukahdus taas toistui merkiltä lähtiessä ruutuun, mutta muuten taas oikein näppärä........ tälläkertaa pysäytyin itse ja odotettua nopeammin pysähtyi ja kääntyi, mutta ihan hyvässä kohtaa. Mun käsimerkki ruutuun ehkä taas hiukan liian osoittava ruutua kohden kuin, että sojoittais sinne sivulle just niin kuin pitäisi.


Loppuosa otettiin myös, tuolla ekalla kertaa kävin palkkaamassa ruudussa ja toisella sitten otin sivulle, palkkasin heti siitä kun saavutti minut. Omaa vuoroa ennen olin ottanut Inkalla kaukokäskyjä sivupalkalla, vasemmalla on kyllä parempi pitää sitä namia.......... Inka muuten sitten väistää sitä palkkaa niin kauan kunnes lupa tulee eli sekin pitää huomioida, sivulta alas myös menee hiukan poispäin minusta, vaarana, että menee vinoon. Se Jessican neuvoma takapalkka apuohjaajalta olisi varmaan ihan kokeilemisen arvoinen Inkalle myös. Inkan istumaan nousut oli tosi terhakoita ja pystyyn suuntaavia, missäs vaiheessa mä noin olen onnistunut  opettaamaan !


Seuraamista ja kontaktin pitoa (lelulaatikon ohi) harjoiteltiin sekä myöskin luoksetulon alkua pikkuisen viritellen takapalkkaan, jota ei ollut....... hyvin pysyi hiljaa...... en edennyt kuin 10 - 15 metriä maximissaan. Jäi erittäin hyvät fiilikset tästä treenistä, vaikka likka oli taas hiukan ylivireinen !


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti