torstai 26. kesäkuuta 2008

19.06.2008 tottisharkat


Katin, Marjaanan ja Samun kanssa tottistreenit Viilarissa töiden jälkeen. Tarkoituksena oli lähinnä vaan treenata ilmoittautumista tuomarina Samu. Rommi oli Geenan parina ja ilmoittautuminen toistettiin muutamaan otteeseen, Rommi käyttäytyi oikein mallikkaasti jokaisella kerralla, joten tässä ei tule ongelmaa.


Itselleni oli kuitenkin jäänyt sellainen kuvitelma, että ykkösluokan ilmoittautuminen tapahtuu remmissä, mutta eipäs se niin olekkaan, joten tätäkin kannattaa harjoitella ja sinne paikallaoloon menemistä sekä liikkeidän välissä koiran kuljetusta.


Ilmoittautumisen jälkeen Kati vei Geenan paikallaoloon ja minä aloitin Rommilla. Otin vain muutaman askeleen seuraamisen, siitä vapautus. Tämän jälkeen lyhyt seuraminen, käsky maahan ja luoksetulo. Maahanmeno tapahtui taas hitaasti istumisen kautta. Siinä meille työsarkaa. Luoksetulo oli reipas ja eteentulo suora, sivulle olisi voinut tulla nopeammin.


Loppuun leikkiä pallolla ja suojelupiilon kiertoa, josta kerran seisominen !


Seuraavaksi otin Inkan Marjaanan nartun seuraksi ilmoittautumiseen, mutta valitettavasit Inka ei ollut mitenkään tänään hommassa mukana. Vähän jäin miettimään, että onko sillä suussa kipua, kun ei ottanut palloa suuhun, ei leikkinyt tai yleensäkään innostunut mistään. Muutaman kerran tokohypyn suoritti, mutta sähäkkyys loisti poissaolollaan. No katsellaan, vähän on omia epäilyksiä mistä johtuu, mutta laitetaan asia hautuumaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti