maanantai 16. kesäkuuta 2008

14.06.2008 KV Kotka


Aikaisin aamulla Kotkaan Inkan kasvattajan luokse ja heiltä sitten näyttelyyn. Valitettavasti Inkalla ei ollut paljoa enää turkkia jäljellä, joten en odotellut Inkan pärjäävän.


Inkan esitti nyt toista kertaa Tarjan tyttö, jolla kyllä oli kovasti töitä Inkan kanssa, meinaan tyttö on tainut unohtaa kaiken oppimansa ja käytöstapansa. Vielä viime kesänä esiintyminen sujui ihan kivasti, mutta nyt mun kanssa siitä ei tule mitään, kun tuijottaa mua vaan silmiin. Kiitoksia Jonnalle kun viitsi viedä Inkan, mun täytyy itse nyt alkaa Inkaa vähän harjoittamaan ja syksyllä yritetään käydä muutamassa Match Showssa harjoittelemassa.


Inka sai EH:n ja turkistahan tuomari huomautti ja samoin oli sitä mieltä, että on vähän kevyt luustoltaan. Turkittomana vähän näyttää siltä, mutta en nyt ihan noin sanoisi, meinaan tähän asti on tullut mainintaa, että tältä osin on tuomarit olleet ihan tyytyväisiä.Vähän siroltahan se näyttää kun ei ole pohjavillaa ja päällyskarvakin on irtoamassa. Tuomari toivoi myös hieman syvyyttä rintakehään. Muuten arvostelu oli erittäin hyvä ja kaikki tärkeät paikat oli kohdallaan. Tälläkertaa ei ollut ahdas takaa vaan hyvä liikkuja, että sillai !


Tarjan koirat Kami ja Rocky palkittiin arvokkaasta työstä kaverikoirina ja saatiin olla todistamassa Kotkan ja Haminan kaverikoiratoiminnan palkitsemistä.


Ennen kotiin lähtöä poikettiin vielä Tarjalla syömässä. Inka pääsi pesulle ja helpollahan mä pääsin kun Tarja pesi ja kuivasi Inkan. No onneksi sentään Tarjanlla on kunnon kuivaaja koirille eli sellainen pölyimurin tyyppinen tehokuivaaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti