keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

16.06.2008 Inkalla agilityä


Tänään Inkalla oli taas agilityn alkeiskurssi ja paikalla meitä oli vain kolme koirakkoa. Harjoittelimme enemmikseen edellisillä kerroilla harjoittelemiamme esteitä ja lopuksi kolmen esteen hyppysarjaa ja ympyrällä olevaa hyppysarjaa.


Tein paljon kontaktitreeniä, kujakepeillä lähdettiin jo yhtäaikaa liikeelle, pituus koko pituudelta, esteen takana pysymistä, isoa pöytää ja sitten lopuksi noita estesarjoja.


Ympyrällä harjoittelin kumpaankin suuntaan ja se sujui aika hyvin, ihan ensimmäisellä kierroksella meni toisen esteen ohi, mutta sitten alkoi idea hahmottua koirallekkin.


Ensimmäisellä kerralla en saanut Inkaa etenemään kolmen esteen sarjaa irtoamalla minusta pallolle, joten otin muutaman kerran niin, että olin itse siellä sarjan takana ja sitten niin, että lähetys tapahtui suunilleen toisen esteen kohdalta pallolle.


Ennen Inkan tunnin alkua otin Rommilla kujakeppejä erilaisin variaatioin, ylös- ja alasmenokontakteja ja pöytää. Hyvin innokkaasti tämäkin heppu suoritti uusia harjoitteita ja toivotaan, että uusi tapa ei sotke vanhoja kuvioita vaan ainoastaan vahvistaa niitä.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti