sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Inkan toinen rally-toko koe HELSINKI, Kivikko AVO 81 pistettä





Sunnuntaina sitten olikin Inkan toisen rally-tokokokeen vuoro Kivikossa ja olipa hyvä, että tällä helteellä ei tarvinnut kauemmaksi matkustaa.



Lämmin ilma on Inkalle jo aika vaikea, kun ei oikein jaksa kauheasti edes lenkkeillä. Ei siis aamulla pahemmin käyty lenkillä muuta kuin tarpeilla. Kastelin froteeloimen ja annoin olla hetken pakasteessa kohmettumassa. Otin myös häkin Inkalle mukaan, koska autoon en näin kuumalla jätä varsinkaan, kun auto on niin kaukana.



Inka oli kyllä paremmassa mielentilassa kuin viimeksi ja myös mitään närästystä tai kipeää vatsaa ei ollut, joten siinä mielessä tilanne oli parempi. Ei se Inka kuitenkaan mitenkään kauhean innoissaan ollut, mutta taisi silti nauttia saamastaan huomiosta, kun ei tarvinnut jakaa sitä kenenkään kanssa.



Itse rata ei tuntunut taaskaan kovin hyvältä kylttien välissä, vaikka tehtävät Inka suoritti totuttuun tyyliin hyvin, mutta videolta näki onneksi sen, että Inka oli innokkaasti mukana, vaikka ajoittain vähän erkani ja ei ollut imussa kiinni. Olen erittäin tyytyväinen Inkaan, vaikka en saanut sen meidän ekan yhteisen kisan tunnelmaa vieläkään takaisin.



Videon käsiin saatuani ensin kauhistuin tuota taakse askelten suoritusta ja kirosin, että siinä meni homma päin kuusta, vaikka olin tehdessä varma, että harpoin taaksepäin yli sen jalan mitan ja en askeltanut yhtään liikaa. Sen kyllä huomasin, että astuin kipeällä jalalla aikalailla sivuun samalla kuin taakse. Emme kuitenkaan saaneet siitä virhettä, vaikka videon nähtyäni pikkuruudusta näin aloin epäilemään. Katsoin sitten kotona isolta ruudulta ja totesin, että kyllä ne askeleet meni samoin kuin miltä ne tuntuivatkin. Kuvakulma ja mun haara-asento vaan hämää hiukan, mutta täytyy olla jatkossa vähän tarkempi, että astun taaksepäin, vaikka tuo loukkaantunut jalka ei niin tukeva peruutuksessa olekaan.



Virheitä tuli muutamia, jouduin uusimaan peruutuksen jälkeisen kyltin, kun puskin Inkan liian lähellä saksalaisessa käännöksessä kylttiä ja Inka lähti kiertämään sitä, jolloin jouduin uusimaan liikkeen, mutta sittenkään en saanut sitä ihan onnistumaan vaan tuli 1 pisteen ohjaajavirhe ja 3 pisteen virhe  uusimisesta ja toinen kolmen pisteen virhe epätarkasti suoritetusta tehtävästä. Seuraava virhe olikin sitten täysin turha, kun hieno suoritus meni 10 pisteen virheeksi, kun unohdin seisahtua koiran viereen kierrettyäni sen ympäri. Sitten saatiin vielä kaksi 1 pisteen virhettä, kun Inka ei pysty käyttämään takapäätä niin tehokkaasti, kun tehdään paikallaan käännös vasemmalle, jää käännöksessä rintamasuunta hieman vinoon ja tuli vielä kontrollivirhe !



Suloinen iloinen Inka taisi kuitenkin nauttia suuresti päästessään taas vähän hommailemaan <3 !



Tuloksena AVO 81 pistettä ja tuomarin kommentit: ILOINEN, SUJUVA RATA




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti