perjantai 27. toukokuuta 2016

25.05.2016 Toivo HPH:n keskiviikko treeneissä

Keskiviikko oli niin lämmin päivä, että jätin Inkan kotiin, kun lähdettiin Taliin HPH:n tottistreeneihin. Paikalla oli yllättävän paljon porukkaa, mutta meillä oli pieni ryhmä, kun vakkari ryhmästä oli suurin osa poissa.

Alkuun kahviteltiin Petran ja Liljan sekä Virvan ja Juran bh-kokeen onnistuneen suorituksen vuoksi.

1. kierros

  • 1 m hyppyeste / Terhi näytti toiselta puolen Toivon palloa ja sen jälkeen laski käden alas. Hienosti ja ilmavasti epäröimättä Toivo lähti kehotuksesta hyppyyn ja itse menin perässä, jotta ehdin toiselle puolelle leikkimään Toivon kanssa. Sama toistettiin toiselle puolen.
  • Kisakorkea vinoeste / ensin leikin esteen takana patukalla ja sitten jätin sen Toivon suuhun ja yli esteestä ja tällä kertaa sitten ei leikkiä esteen toisella puolen vaan vienti esteen yli ja leikki toisella puolen
  • Kisakorkea vinoeste ja patukan heitto / nyt pidin pannasta ja heitin patukan, hyvin lähti Toivo ja en nähnyt mitä tekee toisella puolen, mutta Terhi oli sillä puolen pitämässä silmällä. Toivon ylitettyä esteen kävin paluuta vahvistamassa taputtamassa hieman esteen ylälaitaa siltä puolen missä olin estettä. En kylläkään päässyt enää kiipeämään niin kuin ennen, mutta tuokin toimi ihan hyvin ja sieltä Toivo tuli esteen kautta iloisesti.
2. Kierros

  • Seuraaminen / huh heijaa, että oli vaikeaa, kun ensin Toivo jäi kiinni maassa olevaan kapulaansa ja sen jälkeen häiriintyi toisen ryhmän ihmisistä, jotka oikeana lössinä tulivat meidän ohitse lähemmäksi (iso ryhmä) / tuli ääntä ja kontaktin pito oli sivulla todella vaikeaa => siirryttiin vähän kauemmas ja vähän parani, mutta tehtiin tosi lyhyitä pätkiä / Terhi naksautti naksua, kun Toivo oli oikeassa vireessä liikkeelle lähtöön ja siitä lähdin eteenpäin sanomatta seuraa ollenkaan ja kun oli hyvin niin Terhi naksautti sitten "sarjana" / ei ehkä ihan niin kuin klikkerikoulutus menee todellisuudessa, mutta toimi meillä, enkä mä muutenkaan toimi naksun kanssa, kuten klikkerin kanssa ehkä opetetaan !
  • Seuraaminen / otettiin hyviä lyhyitä pätkiä niin, että en ottanut Toivoa sivulle vaan lähdettiin ihan suoraan liikkeeseen ja nämä oli oikein hyviä pätkiä
  • Luoksetulo / Toivon laitoin maahan ja otin sitten läpijuoksun lelulle jalkojen välistä
Treenit päättyivät sitten tähän ja sen jälkeen kävin vielä ottamassa kentällä Toivolle paikkamakuun, mutta häiriötä meillä ei ollut. Ehkä ihan hyväkin niin ja peilistä seurasin Toivon ilmettä. Vaihdoin vielä hieman toiseen paikkaan Toivon tekemään paikkamakuuta ja sekin meni ihan kelvollisesti ja ilme oli hyvä. Kentällä kävi piipahtamassa Johannan Mali pentu, mutta todella vain hetken ja hyvin kaukana, joten siitä ei kovin paljon häiriötä ollut.

  • Paikalla makuu / 15 - 30 askelta vaihdelleen, kahdessa eri kohdassa / takapalkka + palkkaus myös suoraan minulta
  • Seuraaminen / tein hieman seuraamista, kun ei nyt ollut häiriötä, koska halusin Toivon myös tekevän hieman paremmalla asenteella => ihan kelvollista seuraamista ilman häiriötä => loppuun läheltä muutaman metrin väliltä pari eteentuloa suoraan maasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti