sunnuntai 22. toukokuuta 2016

21.05.2016 Talissa pk-tottista

Lauantaina aamulla  Taliin HPH:n vapaavuorolle, jossa olikin tällä kertaa paljonkin porukkaa, mutta suurin osa keskiviikko treeneistä tuttuja.

Yhden koirakon treenien ajan kävin ottamassa paikallaoloa ja seurasin Toivon toimintaa peilistä. Toinen koirakko otti esteitä ja kapula lenteli vähän väliä, mutta hyvin se Toivo pysyi maassa. Käytin taas purkkia takapalkkana.

Kerran taisi tehdä sen, että nousi istumaan, kun loittonin, mutta kävin korjaamassa.

Kun Dodderi poistui kentältä niin kävin ottamassa vinoestettä:

  • Matalampi vinoeste / leikkiä ensin patukalla ja lähetys esteelle patukka suussa, sama toisella puolen
  • Siirtyminen leikkien kisaeste korkeudella olevalle esteelle ja taas lähetys vinoesteelle ja sieltä takaisin toiselle puolen
Oikein hyvin Toivo suoriutui, joten vein sitten sen autoon lepäämään ja päästin seuraavat treenaamaan.

Hetken kuluttua sitten Toivo pääsi taas riseeni uroksen kanssa treenaamaan kentälle ja saatiin sitten ilmoittautua Pirkolle. Yhtä aikaa ei kuitenkaan ilmoittauduttu vaan vein sitten Toivon paikkamakuu paikalle. Aika pitkä sessio tulikin sitten, mutta palkkasin aina välillä ja pariin kertaan vapautinkin ja otin uudelleen.

Kummallakin harjoituskerralla oli aika paljon häiriötä, joka oli myös toiveenakin.

Paikallaolon jälkeen jäin yksin kentälle tekemään Toivon kanssa.
  • Seuraaminen vapaana
  • Liikkeestä istuminen (bh-koe tyyliin) / puski yli ja istui hitaasti / tein uudelleen, mutta hidas yhä (jää vähän odottamaan eteenmenoa, jähemettyy vähän)
  • Liikkeestä maahan (bh-koe tyyliin), tämäkään ei ollut oikein nopea + luoksetulo eteen, hieman avustin eteentuloa + jalkapallo leuan ja liivin tukemana => palkkaus ja jalkapallon heitto kentän laidalle ja juoksujalkaa kentän alkuun ja lähetys eteenmenopalkalle
Lähti erittäin hyvää vauhtia eteenmenoon ja näyttää tykkäävän kovasti nyt jalkapallosta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti