maanantai 30. toukokuuta 2016

27.05.2016 tokoa Sirkuskentällä

Kävin Collieyhdistyksen vuorolla Sirkuskentällä tokoilemassa pikaisesti. Tarkoitus oli kyllä ihan rauhassa treenailla ja lenkkeillä, mutta unohdin laittaa Jukan autoon parkkiaikaa, joten jouduin sitten treenaamaan pikaisesti ja lenkittämään koirat kotialueella.

RUUTU

Toivon treenit koostuivat lähinnä ruudusta ja sinne lähetyksistä eri suunnista. Ensimmäinen oli suoraan pallolle. Ruudun olin tehnyt jo aikaisemmin ja pallo oli valmiina, joten Toivo ei nähnyt ruutuun lähetystä. Muutama lähetys alustalle ja palkkana pallo. Muutaman kerran jaksoi kunnon innolla, mutta motivaatio vähän hiipuu, kun huomaa ruudussa alustan. Kerran otin myös tyhjälle ja pysäytin, ajautui hieman sivuun.

Seuraavan kerran kunnon treeni ruutuun voisi olla hieman motivaatiota palauttava, mutta jos ehdin niin teen omalla hiekkakentällä testin tuolla alustalla, että ensin läheltä ja sitten kauempaa ja viimeisellä kerralla pallolla.

MERKIN KIERTO

Olin sijoittanut merkin toiseen suuntaan ruudusta ja Toivoa lähetin parista eri kohdasta. Oikein hyvin lähti, mutta kaarros on ruvennut leviämään, joten kerran otin niin, että menin merkin viereen ja jäin sinne tiivistämään kaarretta lelun avulla.

Toivo kävi välillä lepäämässä ja treenasin, jotain pientä Inkan kanssa sekä Inka teki myös ruutua kahdesta suunnasta.

Toivon ruutu ja merkki treenien lisäksi otin sen kanssa vähän seuraamista ja paikallaoloa, jolloin toisessa satsissa saatoin seurata Toivoa peilin kautta, kun ekassa jäi peili autoon.

Yleisesti ottaen pidin aika tiukan linjan Toivon ääntelyyn, joka liittyi muihin koiriin ja sen osalta onnistuinkin eli vinkumista ohittaessa ei pahemmin kuulunut kiellon jälkeen ja muutenkin ei niin kauhean paljon kiinnittänyt huomiota rally-toko ryhmään tai niihin muutamaan koiraan, jotka siellä oli treenaamassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti