perjantai 6. toukokuuta 2016

27.04.2016 HPH:n talin treenit

Keskiviikkona oltiin Talissa treenaamassa Terhin ryhmässä. Ensimmäisellä suorituskerralla Toivo oli hiukan pihalla hommasta varsinkin, kun joutui suoraan autosta kentälle. Otti kentällä olijoista niin koirista kuin ihmisistä häiriötä ja pelkkä kontaktiin saaminen vaati työtä. Kyllä se sitten asettui, mutta oli kovin äänekäs.

Toiselle kierroksella Toivo oli paljon parempi ja ei enää välittänyt häiriöistä sekä äänenkäyttö loppui, kun vein kerran hetkeksi sivulle maahan. Tehtiin seuraamista ja myös henkilöryhmää hiukan, jossa onnistui myös henkilön viereen erittäin lähelle pysähtyminen.

Jääviä tehtiin myös, mutta ne oli hitaita ja vähän tuli vääriä asentojakin, mutta oli se Toivo parempi kuin ensimmäisellä kierroksella. Itse pitää myös rauhoittua ja antaa koiralle aikaa lähteä mukaan käskyn annon jälkeen.

Myöskin äänen sävyyn kehuttaessa silloin, kun Toivo on kiihtyneessä tilassa minun sivullani tulee kiinnittää paremmin huomiota. Henkilöryhmän hienon suorituksen jälkeen voin hihkua enemmän, mutta en silloin, kun se käy niin kuumana.

Luoksetulossa on hieman vaikeuksia siinä, että ei nouse istumaan, kun lähden kävelemään poispäin. Tätä on nyt esiintynyt jo pidemmän aikaa sen ensimmäisen tokokisan jälkeen.

Paikallamakuun tein Toivon kanssa myös, mutta jäin aika lähelle ja en kääntänyt selkää kokonaan koiraan päin.

Toivon treenien jälkeen pääsi Inkakin kentälle ja voi, kun tyttönen oli innoissaan. Tehtiin vähän noutoa muutaman kerran ja sitten pikkaisen seuraamista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti