keskiviikko 11. toukokuuta 2016

07.05.2016 Talissa HPH:n vapaavuorolla

Kävin Toivon ja Inkan kanssa Talissa treenaamassa HPH:n vapaavuorolla aamupäivällä ja olipas hieno keli, kun aurinko paistoi ja ilma oli mitä upein. Muita ei kentällä vielä näkynyt eikä minun siellä olon aikana kyllä käynytkään kuin yksi bokseri ja saksanpaimenkoira.

Toivo sai tehdä täysin yksin hommia kentällä ja sillä oli erinomainen vire ja tekemisen meininki. Kävin sen kanssa kahteen otteeseen kentällä ja ensimmäisellä kerralla tehtiin lähinnä bh-kokeen osuuksia ja paikallaoloa niin, että kyttäsin peilin kautta Toivon tekemistä.

Tauko jäi aika lyhyeksi, kun käytin vaan Inkan pissalla ja palasin kentälle, koska omaa vuoroaan odotteli saksanpaimenkoira, joka oli sokean avustajakoira.

Toivo treenasi siinä hieman vinoesteitä niin, että heitin patukan toiselle puolelle ja tulin esteen sivulle taputtamaan estettä, jotta paluu tulee myös esteen kautta. Siihen asti meni hyvin, kunnes Toivo joutui kisaesteelle, jolloin paluu ei enää patukka suussa onnistunut, joten sitten vaan juoksutin esteen läpi. Enää, kun en pysty itse kiipeämään esteen harjalle, kuten Rommia opetin niin tähän tarvitaan apuria.

Tämän jälkeen muutama nouto 650 gr:n kapulalla ja loppuun eteenmeno niin, että juoksutettiin pallo yhdessä kentän laitaan ja palattiin lähettämään. Hyvin eteni ja määrätietoisesti, vaikka tästä on aikaa, kun viimeksi ollaan tehty.

Oli myös kiva kuulla Bokserin ohjaajalta, että Toivo teki vaikutuksen virakkuudellaan, vaikka olikin tosiasiassa erittäin väsynyt, kun ensimmäinen satsi treeniä oli siellä pohjalla.

Inka pääsi myös kentälle samaan aikaan sakemannin ja bokserin kanssa. Tehtiin rally-tokon pikkujuttuja sen kanssa ja seuraamista. Bokserin omistaja halusi vielä tulla ihan meidän lähelle häiriötä ottamaan ja lähes iholle tulikin, mutta hyvin Inka oli ottamatta myöskään häiriötä. Oli tosi hyvin :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti