maanantai 22. lokakuuta 2012

19.10. - 21.10.2012 Treeniä

Ei kovin paljoa tullut viikonloppuna Inkan kanssa treenattua. Olisiko se ollut perjantaina, kun otin pikatreenit lähikentällä vai otinko ollenkaan... huh huh, kun alkaa muisti pettää. Launtaina tyydyttiin lähinnä käymään Kivinokassa ja Inka sai levätä vai oliko se niin päin, että minä lepäsin. Oli meinaan aika rankka perjantai ilta.

21.10.2012

Sunnuntaina aamusella käytiin Inkan kanssa pikatreeneissä ennen kirpputoreille lähtöä. No joo kaksistaan omalla kentällä nopeaan.

  • OHJATTU NOUTO, merkille ja suunnat / ekaks kapulat 8 m merkistä sivussa ja keskimmäinen takana kymmenessä metrissä / ekaks vasen.... tosi siistii, sitten 9 metriin ja yhä siistii / sen jälkeen oikea puoli ja eka ihan hyvä sieltä sivulta, mutta kun siirsin taakse niin keskittyminen häiriintyi kauempana menevästä koirasta, alkoi kiihtyy... haukahti lähdössä ja painui sivulle, eikun uusi yritys, mutta sitten keskikapulalle, jonka eteen pysäytin sekä siirryin lähemmäs Inkaa ja haettavaa kapulaa ja siitä korjausohjaus, joka toimi hyvin / yksi lähetys vasemmalle uudelleen ja hieno suoritus / Inka teki kokoajan hyviä merkkejä, joten muutaman otin siten vaan kutsuna, jottei tulisi liikaa toistoa. Yhden kerran vain laitoin Inkalle etutassujen väliin namin merkillä, jotta rauhoittui, johtui siitä toisesta aamuvirkusta sunnuntai ulkoilijasta koiransa kanssa. / Kaikki eteentulot vapautuksella jalkojen välistä
  • JUOKSUSTA KÄÄNNÖS OIKEALLE JA SEIS => Inka reagoi aika hyvin, kun lasken kädet juoksussa alas, kun tulee seis käännös
  • JUOKSUSTA KÄÄNNÖS VASEMMALLE JA SEIS
Myöhemmin illalla toinen satsi pikatreeniä lenkin yhteydessä samalla kentällä.

  • SEURAAMINEN, ei ääntelyä, teki jopa vasemmalle askeleet hyvin => palkkana kehu
  • Z:TA, ei merkkejä (kuviteltu) / ärähti ekalla alussa, kun ei ollut tullut palkkaa => turhaumaa, mutta seuras ihan kohtuullisesti, ei ekalla istunut, vaikka olin antanut virittelyt / palasin sivulle ja otettiin muutama askel ja annoin uuden tilaisuuden, jolloin oikein hyvä ja siitä sitten loppu eritavoin palkaten (en enää meinaan muista)
  • LUOKSETULO / ekassa jätössä lähdin juokseen kesken matkan ja jäinkin lähelle => kutsu sivulle / toisessa menin kauas ja tein yllättäviä juttuja matkalla / pysäytykseen seisomaan annoin vielä tehosteen pikkuisen tulemalla vastaan, maahanmeno ihan ok, mutta vähän suoremmaksi voisi mennä ja sivulle tuli laukalla hyvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti