keskiviikko 2. toukokuuta 2018

26.04.2018 tokotreenit Ojangossa

Torstaina ohjatut treenit Hskh:lla ja aiheena jäävät liikkeet eli L/Z treenattiin tehokkaasti sekä tehtiin paikallaolot. Paikalla meitä oli kolme koirakkoa, kun yksi koirista on mammalomalla ja toinen loukkaantunut.

Paikallaolo olikin sitten Toivolla levoton, vaikka kisaharjoituksessa tiistaina onnistui hienosti, joten tämä vähän pettymys. Näytti kyllä ihan kohtuullisen hyvältä sen minkä piilosta välillä vilkaisin, mutta oli vinkunut pitkästä aikaa, tosi harmillista, kun on jo kauan ollut hiljaa !

Naapurikentällä on ollut koko tämän kauden samaan aikaan flyballia ja se on kovin häiritsevää, kun koirat siellä pitää niin kovaa meteliä ohjaajineen, että ei kuule oikein omia ajatuksiaankaan saati sitten kouluttajaa.

Toivon kanssa treenattiin kentän laidalla odotusalueella kauko-ohjauksen vaihtoja ihan läheltä ja siinä varmaan vähän kaikki olikin !

Toivon kanssa yksilösuorituksessa tehtiin ensin niin, että käytiin vaan yrittämässä kisamaisesti L:n suorittamista ensimmäisen suoran ja istumisen osalta. Sen jälkeen pois ja toisen koiran vuoro ja sitten tullaan uudelleen, mutta ei se vaan istunut yhtään sen paremmin kuin kisaharkassakaan.

Vaikka kuinka tehtiin ja autettiin, yritettiin uudelleen, palkattiin runsain mitoin istumisesta ja yritettiin uudelleen niin ei vaan auttanut. Meteli naapurikentällä oli kova ja vähän mietittiin, että kuuleeko Toivo edes tai sekoittaako nykyään käskyn seis -käskyyn, koska tekee niin hienosti kyllä seisomisia, joten vietiin Toivo vähän kauemmas kentän laidasta ja käytin sitten istu -käsky eli meidän ns. arkikäskyä ja kas kummaa poikahan istui, joten katsotaan auttaako tämä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti