maanantai 21. toukokuuta 2018

17.05.2018 VOI -ryhmän korvaava tunti Heurekalla

Olipas kivat treenit ja Toivo rauhoittui tekemään niin ryhmässä kuin omassa yksilösuorituksessaan kivasti. Alkuun, kun tultiin paikalle niin siellä oli kehätreenit meneillään ja Toivo alkoi vinkua innoissaan ja ei ollut yhtään sopivassa mielentilassa.

Mutta omat treenit, kun alkoi se rauhoittui aika nopeasti ja olin siihen tyytyväinen. Paikallaolo meni ihan kohtuullisesti, mutta ei menty piiloon vaan lähinnä treenattiin niitä alkuja ja loppuja. Alasmeno vähän tökki yhä edelleen, mutta ylös nousi jo hyvin.

Tein omatoimisesti kauko-ohjauksia ja samaa teki myös vieressä samassa rivissä Elinan bortsu poika ja Toivo kykeni tekemään omia vaihtojaan. Vähän toki olin lähempänä ja välillä piti auttaa, kun keskittyminen herpaantui.

Tein myös ruutua kahdesta eri suunnasta ja luoksetuloa myös, jossa pysäytin ja otin sitten myös läpijuoksuna.

Omalla vuorolla tehtiin tunnistusnoutoa ja nyt oli tarkoitus, että onnistuu varmasti, vaikka on häiriötäkin.

a) vietiin vain pari kapulaa ja oma / tehtiin ns. kolmio / kovin epävarma
b) vietiin yksi kapula lisää ja tehtiin niin, että kun tuli käskytys lähettää koira niin eteninkin viemään oman silloin ja jatkoin suoraan toiseen suuntaan
c) lisätään taas yksi kapula ja liikkuroituna samalla tavoin kuin edellinen


Jos teen yksin niin silloinkin teen tuon liikkuroinnin puhuen itse eli totutetaan sitä tuohon mahdollisimman paljon.

Treenien päättyessä treenasin vielä autossa odottaneen Tarmon kanssa niitä sen osaamia juttuja ja käytiin pienellä lenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti