perjantai 25. toukokuuta 2018

23.05.2018 Tottista ja esineruutua

TOIVO

Tottis

Toivo pääsi tekemään koko 1. luokan tottelevaisuuden kokonaisuudessaan, mutta palkkasin sitä vähän isommin elein, en pelkästään vain perusasennossa, kuten säännöt sanoo tai sitten palkkasin ihan myös, joistain pätkistä. Suurin palkka tietysti siellä eteenmenon lopussa.

Paikallaolossa ja seuraamisen alussa ammuttiin ja niissä ei ollut mitään ihmeempää. Paikallaolon aikana toinen koira teki esteitä, joten peilin kautta seurailin Toivoa paikallaolossa. Minua päin ei katsellut pahemmin ollenkaan vaan oli vähän katse poispäin minusta ja kapulan heiton ajan oli vähän kiinnostuneempi tapahtumista.

Seuraamista otin vaan pätkissä ja nyt ei kyllä olisi ollut tokon tuomarin mieleen ja ei välttämättä pk-tuomarinkaan, kun puski eteen ja painoi, vähitellen kyllä rauhoittui. Istumisen jouduin tuplakäskyttämään ja luokse tuloon lähti pelkästä suun avauksesta, joten otin juoksemisesta seisomaan jäämisen toiseen suuntaan, jotta saatiin tuo lähtö liikkeelle luvalla korjattua.

Nouto, hyppy ja vinoeste sujuivat ihan mallikkaasti, mutta eteen lähetyksessä eteni suoraan, jonkun matkan (ehkä sen 30 m) ja kääntyi katsomaan, josta vaan komensin jatkamaan ja sieltähän se pallo löytyi !

Esineruutu

Pöllö en käynyt näyttämässä vaan lähetin suoraan ja kyllähän Toivo siellä juoksi, mutta ei nostanut mitään. Meni useamman kerran esineiden päältä ja muutaman kerran selvästi reagoikin, mutta ei nostanut. Tehtiin sitten niin, että käytiin näyttämässä esine ja kun toi sen niin sai paljon palkkaa ja sama kaava toistui toisella esineellä ja leikittiin sitten kaikkien kehuessa Toivoa kunnolla samalla.

TARMO

No pikku Tarmo kävi vähän kentällä leikkimässä narupatukoilla ja treenaamassa seuraamista, jääviä, eteentuloja ja loppuun vielä leikkiä geelipallolla, joka tuntui toisesta irtoavan kulmahampaan kanssa vähän miellyttävämmältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti